U požaru u centru Vranja izgorelo najmanje pet objekata, nema nastradalih i povređenih (VIDEO) 1Foto: V. Ristić

U požaru koji je danas nešto posle 12 sati izbio u centru Vranja u neposrednoj blizini kafića i objekta Hotela Vranje nema nastradalih i povređenih ali je pričinjena velika materijalna šteta, saznaje novinar Danasa na licu mesta.

Brzom intervencijom vatrogasne ekipe, ugašen je vatreni jezik koji je kuljao iz nekoliko lokala, a čulo se i nekoliko blažih detonacija.

Crni dim kuljao je petnaestak minuta iz unutrašnjosti objekata. Prema prvim nezvaničnim informacijama u potpunosti su uništene prostorije tri advokatske kancelarije i jedan objekat brze hrane.

– Za sada možemo da konstatujemo da je požar ugašen. Više nakon okončanja uviđaja – rekao je kratko novinaru Danasa inspektor vranjske policije.

Nezvanično na licu mesta od očevidaca se moglo čuti da je požar izbio ekspresno i da je u početku „delovao zastrašujuće zbog vatre i dima“.

Za sada se mogu čuti komentari da bi neispravne električne instalacije mogle da budu razlog vatrene stihije u ovim objektima stare gradnje u damom centru grada.

U požaru u centru Vranja izgorelo najmanje pet objekata, nema nastradalih i povređenih (VIDEO) 2
Foto: V. Ristić

Usled požara sam centar grada ostao je bez napajanja električnom energijom,a za saobraćaj je blokirana ulica Partizanska.

U poslednja dva dana ovo je drugi požar na teritoriji Vranja.

Juče je intervencijom vatrogasaca bez ljudskih žrtava i povredjenih lociran požar u selu Čestelin u okolini Vranja.

Posle požara u kome je u julu 2006.godine izgorela zgrada Pozorišta Bora Stanković ovo je drugi najveći požar u centru Vranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari