Vesna Trivalić se posle 17 godina vraća u Srbiju 1Foto: Promo

Glumica Vesna Trivalić, koja je skoro dve decenije živela u Dubaiju sa suprugom i sinom, sada se sa porodicom vraća u srpsku prestonicu.

Naime, ona godinama živi u Dubaiju sa mužem Nenadom i sinom Nikolom.

Zbog ljubavi prema suprugu, ona je promenila adresu stanovanja i glumu stavila na „stend baj“.

Posle skoro dve decenije, Vesna je odlučila da se vrati dobrim starim navikama i životu u Srbiji, te je fanove obradovala vešću da će se vratiti u srpsku prestonicu.

Ostvarila je brojne zapažene uloge u domaćim serijama, a jedna po kojoj je mnogi pamete jeste uloga Cakane u humorističkom serijskom ostvarenju „Otvorena vrata, a njene replike iz ovog serijala se i dan-danas prepričavaju.

Jedna od najpoznatijih replika iz serije je predstavljanje od kog Cakana nije odustajala: “Katarina Anđelić, umetnik koncepta, postmodernista, humanista, vajar, i tako dalje, i tako dalje. Drago mi je”.

Takođe, tu je i „Pa, ne zovu mene džabe Cakana džuboks“.

Vesna gotovo nikada nije pričala o svom privatnom životu, a glumi se vratila tek pre nekoliko godina. Međutim, sada je otkrila lepe vesti:

„Stavite dve moje rečenice. Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost“, rekla je Trivalić za Kurir.

Inače, od brojnih nagrada izdvajamo to da je nagrađena za najbolju epizodnu žensku ulogu u filmu „Tito i ja“, kao i da je dobitnica prošlogodišnje nagrade „Mija Aleksić – biti glumac“, koju dodeljuju Opština Gornji Milanovac i milanovački Kulturni centar na manifestaciji „Dani Mije Aleksića“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.