VIDEO Učiteljice sa đacima đuskale uz Baju Malog Knindžu, a onda se pravdale da su „deca birala pesmu“

Procureo novi snimak đaka i učiteljice koji đuskaju uz Baju Malog Knindžu

Ostavite komentar


  1. Ja sam generalno zgrozena sto deca slusaju narodnjake. A ako deca znaju stihove ove pesme, nije problem uviteljica vec roditelji.

  2. I posle se cudimo zasto je sve veca netrpeljivost izmedju domacih i dodjosa devedesetih.

  3. Deco, bez učenja, birajte petice iz svih predmeta i dobićete ih, jer učiteljice poštuju ono što vi birate i izvršavaju to što birate radosno i ushićeno.

  4. Ma kad je Baja usao u skole i deca u tom uzrastu uce da mrze drugacije od sebe, onda sta reci…sudija sviraj kraj.

  5. Katastrofa je ovo što se desilo. Dno dna. Sramota. Čuvajmo Vojvodinu od ovoga. Treba sankcionisati sve koji su dozvolili ovako nešto pod hitno!

  6. Nismo prestali da se delimo : 1. na dođoše i domaće , 2. na generalno loše prosvetne radnike i jadnu decu i roditelje ili obrnuto, nije bitno, samo da se što više podelimo i izdvojimo na tabore. Tabore podobnih i nepodobnih. Ko zna koliko ovakvih podela koje nikad nisu prestale a koje su uvek dovodile do mržnje, sukoba i konačno ratova. Najgore što nam se desilo, zapravo je jedna sveopšta ravnodušnost koja polako ali sigurno vodi u obezdušenost. Onda nam je svejedno i šta pevamo i šta slušamo i konačno gde idemo? Quo vadis Aida?

  7. Pesma je hit na srpskim svadbama i veseljima. Ne znam zašto je to ok a škola je problem. Takva pesma morala bi biti zabranjena

  8. Tradicija Crkva Nacionalizam pa se cudite strasno da je pokazalo rezultate posle trideset godina pravo cudo.

Ostavite komentar


Društvo

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bageri u dvorištu kuće gde se igrala Danka Ilić, ministar Gašić stigao u Banjsko polje 8

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bageri u dvorištu kuće gde se igrala Danka Ilić, ministar Gašić stigao u Banjsko polje

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u borskom naselju Banjsko Polje, a potraga za njom ušla je u treći dan. MUP nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta. Kako nam je potvrđeno iz policije, u dvorištu porodične kuće je bager koji čisti teren, a na snimcima medija vidi se da su oko 12.50 ka dvorištu išli i vatrogasci spasioci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.