Više od polovine građana informiše se putem RTS i Pinka

Istraživanje Nove srpske političke misli

Ostavite komentar


  1. Zivim u Nemackoj i informisem se 100% preko interneta. Redovno pratim nemacke medije (internet izdanja). Svaki put kada se spominje Aleksandar Vucic u nemackim medijima obavezno se svaki put naglasava i njegova proslost. Tako je "Die Welt" nedavno govoreci o presudi onom zlikovcu Maldicu spomenuo i to da mu je nekada predsednik Srbije Aleksandar Vucic otvarao ulicu u Beogradu sa njegovim imenom. Ili pre nego sto se spomene njegovo ime pre toga se naglasi "Bivsi ultranacionalista i predsednik Srbije Aleksandar Vucic", pa dalje ide tekst.
    To je nesto sto Vucic ovde ne moze kontrolisati i zbog toga mi je drago sto je ovde predstavljen kao veoma dvolicna negativna persona!!!

  2. Није ми јасно какве везе има број интелектуалаца и гледаност америчке станице Н1?! Да ли је овом изјавом гђа. Суша желела да каже да су интелектуалци глупљи од остатка популација па су, самим тим, подложнији страним лажима него оним домаћим? Осим тога, није ми јасна ова стигматизација Информера и Пинка. Политички циљеви за које се боре Пинк и Информер су у длаку исти са циљевима које имају Данас и Н1 (ЕУ по сваку цену). Једина разлика је у томе што корист од опште пљачке и корупција имају Вучићеви пулени, а не ДС и деривати.

  3. N1 bi bio gledaniji da ga Orion i mts IPTV nisu izbacili iz programa. Uzgred, pitam se čiji li je Orion kad je onako ljubičast?

  4. Eto njima radosti…i jednima i drugima ili oni stihovi…čudom se čudi naš doktor Jan…kakav bolesnik a trospratan…no procenti se poklopiše!!!

  5. REM nije nikad reagovao, ni u vreme prosle vlasti, tako da svi zajedno zalite se prvo njima. Sve je bilo isto ili slicno. Setite se onog ministra sto je stalno ponavljao da Miskovic nema monopol, setite se reklame za Srbija Open, setite se ciscenja Srbije, uvodjenja fiskalne kase, propasti Vojvodine, da ne nabrajam do sutra. Pre svega, setite se lazi, prevara i ukradenih godina vasih zivota, ja im to nisam zaboravio, niti cu ikad.

  6. Znači, treba se pomiriti, da se ne zanosilmo i nadamo u opiziciju koje nema, već da se predloži Vučić za doživotnog predsednika. A tako je mlad i dugo će vladati da sve što je pamentno, a njih je malo, napustiće Srbiju, pa će dolaziti kao turisti u zemlji čuda..

  7. Зато смо и ту где јесмо. Кратко и јасно.

  8. Najgore je sto se preostali deo ne informise uopste potpuno ravnodusan inace bi nastala opsta buna. Mislim da ni onaj severnokorejac ne ispira toliko mozak narodu Severne Koreje koliko bivsi radikal (sada nazadnjak) to cini narodu u Srbiji preko svojih satelita Pinka & Co.

  9. B92 je uvek bio bastion slobode govora, odnosno, sve dok AV nije na silu ukinuo kultnu emisiju Olje Bećković, Utisak nedelje. Bastion je srušen i ono što ni Milošević nije uspeo, uspeo je Šešeljev šegrt. Stavio je pod kontrolu skoro sve tv stanice, a one malobrojne objrktivne su proglašene, po putinovskom receptu, agentima CIA-e. Na svakoj konferenciji za štampu to preCednik ne propušta da potvrdi za N1. Mračna je slika Srbije ovih dana.

  10. Čuj informišu se, nemojte sad i vi. Razumem ja kolegijalnost-"dezinformišu se" bi bio pravi izraz.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.