Vlada osniva nacionalno telo za akreditaciju fakulteta

Nacrt Zakona o visokom obrazovanju na javnoj raspravi početkom 2017. godine

Ostavite komentar


  1. Evo konačno rešenje za muftije Muamera alias gradim povoljno bespravne objekte po Novom pazaru, probleme. A sve naravno, jerbo vlada ne želi tenzije i medjunacionalne sukobe.

  2. Ima li Austrija ovakvu agenciju, ili Italija, ili Češka? Ako ima, onda dajte da njima platimo da akredituju koga treba i kad treba umesto da plaćamo nekakvu agenciju 365 dana u godini. Ako pak nema, onda neka neko objasni šta će to nama?

  3. Nema funkcionalnih institucija, tako da se sve radi od slucaja do slucaja. Svaki put neka nova agencija kad se pojavi neki problem. Cist amaterizam i produbljivanje bolesnog stanja u kojem se obrazovni sistem nalazi.

  4. To novo telo u osnivanju bi trebalo da se zove Zukorlić akreditacija za Zukorlic fakultet na Zukorlic trgu u Novom Zukorliću.

  5. Mislim da ce ovo biti cetvrta ustanova koja se brine o visokom obrazovanju koje nikada nije bilo gore nego danas.
    Privatni fajulteti su degradacija visokog obrazovanja ali su jako lukrativni za vlasnike, zar ne ministre?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.