Izbori neustavno raspisani

Ostavite komentar

  1. Tanasije sad ce SNS horde da ti zivot pretvore u pakao. A, Boska su vec pozvali na saslusanje u poluciju jer je podneo predlog Ustavnom sudu da se izbori 21.juna poniste. To je cena otpora, ali u vrednost hrabrosti.

  2. U Srbiji NE POSTOJI Ustavni sud.
    Vec preko nekoliko godina usravobranitelj je vrhovni „spasitelj“.

  3. Zasto se u Danasu, listu sa ozbiljnom tradicijom, objavljuju stalno tekstovi gospodina Marinkovica? Danas je izasao raspored ispita na Pravnom u Beogradu i on ne ispituje Ustavno pravo, a potpisuje se kao profesor na Pravnom. Prosle nedelje je napisao da ce se Ustavni sud oglasiti nenadleznim za vanredno stanje, danas US doneo odluku.

Ostavite komentar

Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.