Izvršitelj prodao kuću bez znanja vlasnika

Četvoročlanoj porodici Ćitić iz Užica preti iseljenje iz njihove kuće

Ostavite komentar


  1. Tzv. javni izvršitelji su najogavniji uterivači „dugova“, poput onih iz Al Kaponeovih, mafijaških gangova. Eeee…, Srbijo, što bi rek’o srpski vrhovnik.

  2. Ja bih rekao da ovde muljaju i jedni i drugi. Vlasnik trecine kuce ne moze da trazi isplatu u novcu ako mu je bilo ponudjeno da uzme trecinu u naturi, odnosno da se podeli imovina fizicki. Ako mu je bio ponudjen novac, posto zena tvrdi da je htela da digne hipoteku, ni to nije mogao da odbije. Sud prodaje prinudno imovinu kao apsolutno poslednju mogucnost u sporu. Objektivno, nesto ovde nije kako treba, i ne bih rekao da je iskljucivo jedna strana u krivu (da ne kazem prevari).

    1. familijarnoj kući i poželiš da nadogradiš sprat neophodna ti je stoprocentna saglasnost svih vlasnika, a ovde ti izvršitelj bez tvog znanja proda kuću u kojoj u vlasništvu imaš 2/3 kuće, to neodoljivo miriše na čist kriminal, jer ne verujem da zakon dozvoljava da neko proda kuću po nižoj ceni od one koju su ti, kao vlasnik 2/3 objekta, nudio za ostatak tog objekta.

  3. Neverovatno da vi u Danasu pišete protiv izvršitelja koji su tekovina Eu i vladavine prava kojima se klanjate! Fuj! Pa vi ste takav fašizam doveli u Srbiju. Zna se da je Nemačka dala donaciju, pardom kredit da se u Srbiji uvedu ovakvi egzekutori. Dakle, Jasenovac i dalje radi samo je promenio način, dakle tamani Srbe…

  4. Niko u državi Srbiji nema sumnje kako, i na koji način posluju Sudski izvršioci, ali svi ćute i prave se ludi jer ne bi “”baš da se zameraju vlastima”. Uključujući i novinare i dnevni list Danas.

  5. Naravno da su izvršitelji mafija jer su u vezi sa službenicima iz Infostana s kojima dele tal. Recimo tuže gradjane za 600 din a posle taj mora da plati 6000. Da je iole razuma vučić bi samo zbog ovoga izgubio izbore. Pravedno je da se plati recimo na tu sumu dug, kamata i simbolična nagrada izvršitelju. Umesto toga imamo deset puta uvećanje.

    Ipak u ovom slučaju je jasno da je reč o opstrukciji stanara kuće koji nikako nisu hteli da isplate realnu trećinu naslednicima. Vidimo da je vlasnik čak preveo kuću na svoju ženu što naravno samo odugovlači proces a sudski troškovi rastu. Dakle imamo ovde klasičnu srbiju, sitne duše, muljanje i korupciju.

  6. Pa ovo je organizovan kriminal. Sprega javnog izvrsitelja i korumpiranog suda! Ovo se mora isterati do kraja ili odosmo svi u 3LPM. Kako je moguce da se jedna porodica sikanira na ovako beskrupulozan nacin? Ima li iko u ovoj drzavi da kaze doste bre!

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 9

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.