Kad Vlada Srbije ignoriše i ućutkava medije

Da li će saradnju državnih institucija sa medijima u novoj godini popraviti marketinški stručnjaci iz Instituta Tonija Blera

Ostavite komentar


  1. Naslov vam nije ispravan , ne ucutkava vlada medije nego vrhovni gospodar univerzuma. Ostaju vrhovnom jos tri problema, a to su Danas,N1 i Tv Sabac. Ucutkao je sve radio emisije i tv emisije, ostaje jos samo PlJiZ. Trenutno zivimo u mraku,kada ce da nam svane, ko to zna . . .

    1. I portali su otisli na stranu vlasti, takav komentar kao sto si ti napisao nije moguce ostaviti gotovo nigde,osim ovde na sajtu Danasa i na sajtu N1. Sta reci o drzavi ciji predsednik opozicione politicare naziva lesinarima!!!??? A rezimski “novinari“ ljude gradjane Srbije nas koji setamo nazivaju olosima?! Da ne pominjem izjave tipa “Nato podlistak list Danas“ ili onu otrcanu “Cia Tv N1“???? Tajkuni,secikese,itd… to im je u svakodnevnom recniku. Bitno je da narod gleda rijalitije,sarenice,prela,kontravizije,itd… i da zivi u zlatnom dobu, nikad boljem, zlatno doba u kojem se zabranjuje izlozba karikatura????????????

    2. Danasnja vlast je pocela sa cenzurom jos pre nekih 6-7 godina.Secam se kada su jedno jutro na radiju B92 ukinuli Mentalno Razgibavanje koje su vodili Darko Mitrovic i Marko Stepenovic,ili ti DarMar

      1. Da se ne zaboravi:Ti si izgleda zaboravio da na studio B niko nije mogao ništa da izjavi bez odobrenja Dragana Đilasa.

    3. miki,jedan od 5 miliona:Pa da vrhovni komadant ućutkava medije, onda ti ne bi pisao ovakve gluposti.

  2. Ova dvojica sa fotografije kad ih pogledaju ljudi pomisle dva mlada policajca. Na zalost nije tako, prijem u sluzbu zadnjih nekoliko godina, od kada dolazi i povecan br kandidata na kurs za policajca desava se iskljucivo preko sns stranke, takodjer su postavili i sav staresenski kadar u sluzbi. Znaci na fotografiji vidite stranacke vojnike obucene ili maskirane u policajce. Neko pise ko zna jer je policajac skolocan 4g za to inace casno zanimanje.

  3. Možda ovom narodu i treba vođa..možda i mi treba da prođemo katarzu Kartagine,Nemačke,Austrougarske..pa kad dotaknemo dno,kada nas ponize i prorede,kada se raspadnemo,onda cemo znati da cenimo slobodu misli i demokratiju

    1. Micko, delimično se ne slažem sa tobom. Dno smo već jednom dotakli vodeći sulude ratove devedesetih, pritom sve izgubljene, baceći ljagu i loš glas na naš narod u očima nekadašnjih saveznika sa zapada.. i evo nas opet sa istom političkom garniturom na vlasti, polako kopamo sve dublju rupu neznanja, paranoje i ljigavosti.. ne, nažalost sve će biti teže da počnemo da cenimo slobodu misli i demokratiju i, iskreno, ne vidim budućnost ako se to krvarenje društva što pre ne zaustavi.
      Srećan Božić, Hristos se rodi!

      1. Marko
        07. januara 2019. u 10.39

        Ja se sa tvojim komentarom ne slazem. Apsolutno je netacno da smo mi Srbi vodili sulude ratove devedesetih. Srbskom narodu su ti ratovi nametnuti. Za podrobniju analizu je i pitanje u kojoj meri izgubili te ratove i sta bi bilo snama da smo se bez otpora prepustili namenjenoj sudbini. Slazem se medjutim da je situacija gotovo bezizlazna. Vucica i Dacica – napominjem i DACICA treba odmah smeniti i procesuirati i pored toga jer se nakon njihovog hapsenja ne moze ocekivati znacajnije poboljsanje. Ovo zato sto je sadasnja vlast produkt ponasanja velikih sila, sto se ni nadalje nece promeniti. Ali ce se zaustaviti dalji propast i komadanje Srbije. I pored toga , nas cekaju teski dani. Nisam verovao , da cu jednog dana morati da demonstriram protiv aktuelne vlasti zajedno sa ljudima koji su jednako krivi kao i danasnja vlas. Ali , demonstriracu. Vucic , Dacic ali i oni koji su u celoj prici odigrali najvazniju ulogu a sada se kriju u misje rupe , moraju da snose posledice i svako ko ubuduce zasedne da vlada Srbijom mora da zna sta ga ceka ako prekrsi izborno obecanje i pogazi volju naroda.

  4. Mi smo u našem gradiću imali idealnu radio stanicu sa zabavnim temama i bez političkih vesti. Stiglo naredjenje i naša radio szanica je prodata Naksi radiu i safa svakih 15 minuta vesti o našem predsedniku i njegivim uspesima. Katastrofa! Safa u našem medtu skoro niko ne sluša ovu novu radio stanicu.

    1. Bukvalno imaš sedam ili osam linkova za Naxi radio stanice koji su razvrstani po žanrovima i na kojima NEMA vesti, i jedan koji uz muziku sadrži emisije a i vesti naravno što je i normalno za svaku radio stanicu.

  5. Steta sto Djilas i Colak nisu medijski gospodari. Zaboravili ste kad su preko mlekara iz Sapca kupili Politiku za stranacke potrebe. Jbt al ste nerealni.

  6. Kako to mesecima, godinama vlast „ućutkava“ medije a nikako da umuknete? Daj ne ložite narod.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.