Ministar Đorđević spona državnih institucija i ekstremnih desničara

Sve više nestručnih partijskih kadrova u Ministarstvu rada

Ostavite komentar


    1. Од кад је кажњиво да се рецитују стихови Јована Дучића, цитира Маргарет Тачер, подржавају ставови др Војислава Шешеља или да вам се допадају згодне, забавне и паметне жене? Молим аутора чланка да обавести јавност шта је још забрањено, иначе прети опасност да велики број грађана буде затворен због непознавања прописа.

    2. Nije Nerić savetnik već državni sekretar,zamenik ministra. Molim da se ne umanjuje značaj ovog izuzetnog.,, stručnjaka“ za koga se može reći da je ostavio trag, gde god da se pojavio, sluzav doduše, ali to sve nije važno.
      Jednom lopov i proneveritelj, uvek lopov i proneveritelj.
      Inače veliki stručnjak koji je sa 60 i kusur godina ,, diplomirao“, kupio diplomu u Nišu.

    3. Ministarstvu za rad pripadaju I OSI osobe sa invaliditetom.
      Od bolaska min. Djordjevica Osobe da invaliditetom bivaju redovno osteceni,njihova primanja su drasticno skresana
      Tudja mega I pomoc se kretala of 0.7– do 1,7% .doveli su OSI do ivice stapa do siromadtva.to samo moze onaj kome takve osobe smetaju.

  1. Možda i šofer sa svojom ekipicom tripuje da je lep, zabavan i pametan…

    1. Odrecitovati nešto lepo i primereno, pre svega u skladu sa prilikom i dobrim ukusom, svakako da nije kažnjivo, ali slušati baljezganje dotičnog ministra, jednog Mokroluškog džibera, kvazi zavodnika, kvazi šmekera, arhi- prostaka i primitivaca je svakako kazna sama po sebi za sve prisutne, da smo neka država ne bi dobio priliku da recituje ni na Mokroluškoj pijaci.
      Inače ne vidim šta je tu sporno u vezi sa njegovim drugovanjem sa Mišom Vacićem i sličnim opskurnim likovima, raznoraznim proneveriteljima i hohštaplerima?
      To je u stvari njegovo prirodno okruženje, on tu realno i pripada. Među Akademicima mu sigurno nije mesto, polusvet je njegova prirodna sredina, tu on pliva kao riba u vodi.
      A tu priču ostavite za neki plaćeni tekst, tipa ustajem svako jutro u 5,treniram uz Ramštajn itd.

    1. Skoro doktor finansista! Ej, za socijalna pitanja, ovo je za verovali ili ne.

  2. ministre Djordjevicu povecajte plate radnika fonda…verovatno i ne znate kolike su

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.