Vlado Georgiev ne posustaje: Poziva Tviteraše na kolektivnu tužbu protiv Danasa, preti onima koji mu se suprotstave 1Foto: FoNet/Marko Mišić

Muzičar Vlado Georgiev ne posustaje u napadima na Danas. Nakon vesti da smo ga prijavili zbog pretnji “da nas treba zapaliti”, pozvao je korisnike na društvenoj mreži X (bivši Tviter) da mu se pridruže u kolektivnoj tužbi protiv naše redakcije.

U toj nameri postavio je anketu sa pitanjima: “Da li biste mi se pridružili u jednu veliku tužbu protiv anti-srpskog Danasa ukoliko krenu na mene kako su naumili?” i “Ne, uranijum nije štetan”.

Na pitanje Udruženja potrošača Efektiva šta bi bio tužbeni zahtev, Georgiev je odgovorio:

“Za početak da objasne tekst u kojem tvrde da nije tačno da Srbija obolijeva zbog osiromašenog uranijuma kojima nas je nato gadjao 1999, zatim sve po redu u njihovim anti-srpskim tekstovima kojima obasipaju svakodnevno, pljujući i narod i državu, istoriju, crkvu… Sve”.

Ubrzo je stigao odgovor Efektive, na koji Georgiev nije reagovao.

“Vlado, to ne može biti tužbeni zahtev, niti je logično, jer kako god da neko objasni šta je hteo da kaže, neko drugi može reći da nije dovoljno ili ispravno. Ako budete tuženi, možete se braniti. Da tužite, deluje da ipak nemate pravni interes”, navela je Efektiva.

I Eko straža je reagovala na pisanja pevača, na šta im je on uputio pretnje.

“Slušaj ti saradniče i prodavče Johnson&Johnson vakcina koji takodje prodaješ Texaco naftni program…nemoj da te otvaram kao bukvar ovdje da ti presjedne Za sada sam te opomenuo”, naveo je pevač, i nastavio sa kletvama i pretnjama upućujući ih neistomišljenicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari