Vlasnik ATP Vojvodine Ilija Dević osmi dan štrajkuje glađu i ne uzima lekove

Ostavite komentar


  1. „Razboleo se“ kada je trebao otići na sud. Izgleda da ga „skup“ advokat savetuje loše jer obično tako savetuju advokati svoje klijente da se „razbole“ pred ročište kako bi dobili saosećanje javnosti i pojedinih medija.

  2. Jedno pitanje za pravosudje, a ko ce za ovaj kriminal nad ovim covekom da odgovara,sudija ili nalogodavci?

  3. Tesko da ce se to ikada zavrsiti, jer se ona bula kotrlja od jedne do druge partije na vlasti, a ne bi me iznenadilo da je jednog dana vidim i sa sadasnjom opozicijom, sa kojima je vec i bila.

  4. Sta je to u ljudskoj psihi da otimaju tudje ili navedu nekog iz namogucnosti isterivanja pravde da strajkuje gladju,kako ti ljudi sednu za porodican rucak? Da li gospodi sudiji savest dozvoli da mirno ruca kada zna da neko njenom krivicom danima nije konzumirao hranu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.