Vlasnik pekare „Roma“ u Borči 3. maja deli besplatno pecivo sugrađanima

Ostavite komentar


  1. Cenjeni gospodine Djuraj, nemate potrebe za tim, ako ovo citate ,moj savet vam je, da ne dajete nikom nista besplatno. Ustajete u 03h ujutro, radite 25h dnevno i sad vi treba nekom nesto da dajete besplatno??? NE.

      1. Ako je tu da zaradjuje onda ne treba da izaziva nikog. Neka ide u Albaniju pa tamo neka bude pekar. Srpsko nista be valja ali im odgovarajy pare.

        1. Vi srbi i kad vam covek kaze sellam aleikum smatrate kao provokaciju… Idite tamo odakle ste i dosli ako vam ovde ne valja…Sa nikim iz okruzenja niste u dobrim odnosima zahvaljujuci vasim politicarima, nezna covek jesul vece zlo ovi na vlasti ili ovi sto zele da ih smene, samo kukumacu i zavadjaju narod. Ne valjaju vam Albanci, Bosanci, Crnogorci, Makedonci, Hrvati… Razmislite malo mozda je problem u vama samim!

      1. Koliko u Srbiji mora da se radi da se zaradi minimalac, ispada da dan stvarno ima 25h.

  2. Lepo.
    I ne bih da kvarim veselje, ali pitam se da li je i jedan nastavnik ili direktor pomenutih škola na bilo koji način, makar i najtišim glasom, iskazao podršku ili razumevanje za ovog pekara.
    Ne pitam za roditelje ovih učenika, za njih još i mogu imati razumevanja.

    1. Pa gde baš nastavnici ili direktori? Ima „samo“ 3 osnovne škole u Borči, a jedna je 100 metara daleko. Doduše, mislim da je većina politički podobna, ako znate o čemu govorim, jer ministar dr. Stefanović je rekao da nije ni jedno staklo polupano, sve je u redu…U tužno vreme živimo, Adile, ali ne pada sneg da pokrije breg, već da svakoj zveri otkrije trag

  3. Gospodo iz Danasa verovatno necete objaviti moj komentar,ali skrenucu vam paznju da se na nekim portalima pojavila slika ovog pekara gde se vidi da se nalazi u drustvu nekih momaka koji pokazuju dvoglavog orla.Eee srbi moji naivni.

    1. Pa sta ako se nalazi u drustvu momaka koji pokazuju dvoglavog orla. Da li sledeci tvoju logiku neko treba da sikanira Srbe po susednim drzavama jer se slikaju pored zastave ili grba Srbije ?

      1. Poštovani Đorđe,
        Nemojte da menjate teze, on je u društvu sebi sličnih uverenja i ponašanja. Zašto bi ikome bio problem slikanje pa zastavom priznate države, dok je slikanje pa simbolom nepostojeće potencijalno agresorske tvorevine vrlo upitno.

        1. Pa nije nepriznate države nego Albanije. To je simbol svih Albanaca i inače Vizantijski simbol. Dakle isto kao i tri prsta u nas Srba. Nego ovi tvoji napraviše tu granicu sa Kosovom.

          1. Vizantija nije ni postajala,to se zvalo Romejsko carstvo,i oni su sebe zvali Romejima a ne Vizantici ali to je sad druga tema. Jedno pitanje;ako se ja slikam sa neonacistima,kakvu ćete onda predstavu imati o meni???? A što se riče „njihovog“ simbola koji pokazuju rukama,xvala ima na tome jer time odaju počast našoj zastavi!!!!

        2. Natasa srce,pa i tu nepostojecu drzavu,kako ti kazes,priznalo je preko sto zemalja.

          1. Strahinja, molim Vas da pažljivije pročitate, Veliku Albaniju koliko je meni poznato niko nije priznao i to je nepostojeća, veoma agresorska buduća tvorevina. Ne vidim šta je u mom komentaru nejasno toliko da ste toliko pogrešno zaključili.

      2. Bravo!
        Nema više nažalost pluseva, inače bi ih bilo pregršt za vaš komentar.
        Živeli!

    2. Eeeee,Srbi navijaci,i Predsednik je bio vatreni navijac,pa je legao na rudu…!!! Zato cemo uskoro,slaviti podizanje nacionalnih stadiona,uprkos losem fudbalu…Ali zato semenke i kikiriki,suncokret,sportsko politicke zezalice za zube-domace…?! Dobar deo navijaca,prodavace,novine za sedenje,na nacionalnim stadionima…!!!

    3. Pa sta ako se „pojavila slika“? Sto bre ne ides na Kosovo da branis Kosovo nego ovde na portalu?! Sta fali coveku?! Jel on manje covek od mene?! Jel placa porez? I tako dalje, 100 pitanja imam, a to samo jedno ponavljas – Albanac. Albanac = pa sta?!

    4. Pitam se, znaju li naši ljudi, koliko se hiljada Albanki udalo za naše ocvale momke po srpskim nedođijama gde se nijedna Srpkinja nije htela udati! I sve su se pokazale kao sjajne supruge i partnerke! Ugrožavaju li one možda nečim našu tako osetljuvu srpsku ravnotežu i bezbednost…??

  4. Ne bih ja dao nikom ništa. To džabe nas je i dovelo dovde. Nego rmbaj bato, stiči i ne fušari, pa ćeš usput možda da naučiš i da ceniš.

  5. Radis, ne spavas, mucis se,i sad nemome dajdes nesto dzabe???? Ne trba nikom nista da dajes dzabe. Ako nas narod u vecini glasa za sns , nda nije zasluzio da mu se nista da dzabe.

  6. Čuo sam da nije htio da pravi besplatno sendviče za miting SNS u petak 19….pa otuda sva ova hajka…

    1. Tako je,Ema. Čovek je građanin i državljanin ove zemlje,albanske nacimalnosti. Ima pravo da voli svoj narod,to nije kriv.delo. Ako Srbi dižu tri prsta (pto mene lično nervira,iako sam srpkinja),to pravo (da se diči svojom nacijom)imaju i drugi građani Srbije koji nisu Srbi.(iako nesrećni pekar nije sam uradio ama baš ništa).Srbija je država svojih građana a ne samo Srba.

  7. Kad pogledam ove komentare mislim da su antibotovi baš tolerantni ljudi. Ne znam samo kako im se omakne prostakluk kad se pomene Vučić.Da nisu naučili on Sergeja? Ne? Od ovih sa parolama „Leči se!“? ne? Od ovih sa testerom? Ne? Od koga onda? Niste valjda takvi rođeni?

    1. Nije svako beskičmenjak kao vi koji ste „patriote“ zarad lične koristi. Od parola i perfonmansa niko nena štete za razliku od (zlo)dela(nja) ove vlasti,koje će ostaviti trajne posledice na društvo. Ne poredite neporedivo,molim.

    2. Vucic I TREBA DA SE LECI !!! I svaki onaj koji se cudi -a zbog cega to Vucic treba da se leci-, takodje treba da se leci!

  8. Evo od pre 2 dana svima se javljam pokazujuci dvoglavog orla, i slikao sam si i stavio na fb. I evo cekam da dodju ispred moje radnje. STOP NACIONALIZMU! STIOP MRZNJI!

    1. Cista laz, niti imas pekaru niti radis. Ako si zaista to uradio a na moju zalost ipak nisi lazov, objavi ime pekare i adresu, da prvo proverimo vlasnika pa ako si zaista to ti, onda ces imati srpsku posetu kako dolikuje. Znaci komicaru dragi, nisi to uradio niti bi uradio jer znas kako bi prosao u majci Srbiji, i da se ne lazemo svi znamo kako bi prosli za ovakvu ludost koju je covek napisao a redakcija objavila.

  9. ideja dobra,
    samo bi trebalo naplaćivati
    i skupljeni novac donirati
    starim, bespomoćnim, bolesnim…

  10. Deca komunizma….. Srbi kojima smeta dvoglavi orao…. a kako je Facebook policija iz Borče utvrdila da taj dvoglavi orao nije srpski, američki, ruski, austrijski ili nemački? Aha, tako što Djurinom radniku piše na čelu da je sa Kosova….. svinjske glave u zatvore!

  11. Mogli bi sada srpski pekari u Pristini da urade nesto slicno, besplatno pecivo ceo dan da dele komsijama… A da, nema vise srpskih pekara a ni onih koji nisu pekari u Pristini.

    1. U Prištini nije ni bo nikada srpskih pekara. Moguće ona jedna, Mrvica, da je bila srpska, to ne znam. Ali burek vazda najbolji.

  12. Ekstremisti koji su vlasniku pekare postavili svinjsku glavu na kolima ne znaju da je vlasnik pekare Albanac hriscanin -katolik.Nadam se da ce nadlezni u Srbiji ubuduce bolje reagovati i sprecavati ovakve ispade i napade na gradjane i drzavljane Srbije.Naravno nadlezni Na KiM treba isto da reaguju po pitanju njihovih ekstremista.

  13. Da podsetim one sa pro albanskim komentarima i Sarajevu je ubijen srpski svat zbog srpske zastave.jet je kao kaze muslimamski ubica.“prpvocirao“ sa njom.da podaetim one sa kratkom pameti to je bio uvod za rat i Bosni.

  14. Uvazeni gospodine Djuraj, iskreno MISLIM DA Vasa odluka da delite besplatno gradjanima Beograda pecivo i hleb je ODLICNA. Mnogo gradjana Beograda je siromasno i nemaju dovoljno novca da svaki dan uzivaju u Vasim pecivima i hlebu koji je izuzetan u Vasoj PEKARI. Mja topla preporuka Vam je da isto ovako ili slican gest ucinite tako sto bi deo Vasih proizvoda dospeo GRADJANIMA koji setaju Subotom u 18h a Vi bi trebalo da budete jedan od GOVORNKA vec u Subotu 4. maja. Svaka cast cenjeni gospodine Djuraj. DO POBEDE.

  15. Postovani gradani,
    Borca je uvek bila mesto velikog srca donacija pa zbog toga smo zelili da vas zamolimo ako bi ste mogli da vas zamolimo da nam pomognete i da posaljete ovoj porodici sta ostane visak hleba. Mi smo razumeli da delite besplatno peciva za decu dobre volje koja su slabijeg imovinskog statusa .Adresa je : Mladena Tadica bb 15307 V.Lesnaca

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.