Vlast i RTS u združenom poduhvatu zloupotrebe javne reči

Govornica parlamenta i prenos zasedanja na državnom javnom servisu postali propagandni kanal za raspirivanje mržnje, ocenjuju sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Svaka sličnost sa fašističkim metodama i otmicom vlasti u Nemačkoj početkom prošlog veka je slučajna ?

  2. Srbija je jos uvek pod okupacijom zlocinackog komunizma i njegovim koalicionim partnerima ciji je cilj bio i ostao slaba’ nerazvijena, raseljena i zaostala Srbija . Jos uvek se cuju zalopojke i cmizdrenje za tim starim dobrim vremenima komunistickog pogroma. .

  3. Скупштина је легло фашизма,није ни чудо кад државу води социопата.

  4. mene vise interesuje fotka: sta su krivi decaci u uniformama da su zrtve poslanickih budala i pocasno strazare bez maski?
    barem mlade treba cuvati po svaku cenu, oni su nasa buducnost

  5. Skupstina nije mesto gde se nesto radi ili odlucuje.Od dosade, da prekrate vreme ,poslanici rade ono sto jedino mogu-dodvoravaju se gazdi ,pljuju protivnike ….Njih je 250 , a koristi od njih za narod i Srbiju nema.Korist za Srbiju bi bila kada bi im se ukinule plate i privilegije a oni poslali kucama.I vrapcima na grani je jasno da je Skupstina u ovom trenutku nije ni u najmanjem procentu ono sto bi trebala da bude.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.