"Možda mi je malo krivo": Jovan Memedović javno o otkazu na RTS-u 1Foto: snapshot youtube RTS

„Kao što će gledaoci videti, nema nikakvih promena. Moja emisija ‘Sasvim prirodno’ ide u istom terminu, možda na papiru postoji neka promena, nisam više stalni član ni na plati RTS-a”, kazao je voditelj Jovan Memedović za RTS, gostujući u emisiji “Jedan dobar dan”.

Komentarišući medijsku pažnju koju je privuklo to što je dao otkaz na javnom servisu voditelj kviza “Potera” je istakao da je za RTS radio 36 godina.

“Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada. Voleo bih da me ne pominju više po neki drugim medijima, nema potrebe. Sve je u najboljem redu“, kazao je voditelj Jovan Memedović u prvom javnom nastupu nakon što je objavljeno da je dao otkaz na RTS-u.

Govoreći za emisiju “Jedan dobar dan” na RTS-u, Memedović je rekao da se zalaže za primenu etičkog kodeksa.

„Pošto se pominje neki Etički kodeks, ja sam za to. Hajdemo, etički kodeks, poštujemo. Neka se primeni“, rekao je on uz osmeh i odmahivanje rukama.“

Iako je dao otkaz na RTS-u, Memedović će ostati voditelj kviza Potera, a na javnom servisu nastaviće da se emituje njegova autorska emisija “Sasvim prirodno”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari