Vredi li išta reč predsednika Srbije?

Aleksandar Vučić ponudio je izvinjenje povodom uvredljivog rečnika koji su u Skupštini Srbije koristili poslanici njegove stranke

Ostavite komentar


  1. Ne. Njemu ni njegova rođena familija više ništa ne veruje. To je posledica neprestanog laganja, ovde više niko ne veruje ni u jednu instituciju. Zato će uskoro nastati haos, kada dođemo do prisilnog vakcinisanja vučićevim „proverenim“ vakcinama.

  2. rec od primitivnog coveka vredi kao kad secikesa kaze makemi, to je secikesa on nezna jadnik da prica, nesme jadnik da izadje na bilo koji duel, svestan je da ce ispasti veca secikesa od bilo kog sa buvlje pijace, dajtemu tezgu na buvljaku to my najvise odgovara.

  3. ps. Vrh je ona nesrećnica od Brnabićke,
    kaže „mladi su“ poslanici koji lupetaju i crtaju mete po jednopartijskoj SNS skupštini.
    Čuvena Pilja, devojčica od 37 godina, za, ni manje ni više, odbor za evropske integracije, za pravosudje,…
    Kompletni idioti.

  4. Odgovor na pitanje iz naslova teksta glasi: taj (vučić aleksandar) nema reč, nitinju je ikad imao. Reč ima samo čovek. A ono što vučić izusti, ne može se smatrati rečju, jer to i nije. Taj njegov izbljuvak vredi ništa! Apslutno. Ko u te izbljuvke veruje, taj je budala, ili je drug član sns, pa mora, bilo zato što je ucebjen ili zastrašen. U svakom slučlaju taj „vernik“ nema mozga.

    1. Kako mislite poslanici njegove stranke i kako on misli poslanici njegove stranke, kad je on SNS napustio? Ili i to nije istina?

  5. Čim prođe ova pošast od Corone, mora prvo da se traži ostavka AV, ta decenijsko ponižavanje i vređanje građana Srbije i upropaštacanje države svojom hiperkorumpiranom državnim aparatom. A onda – raspuštanje sadašnje besmislene Skupštine i zabrana svim poslanicima SNS-a da i privrede u to zdanje.

  6. Ovoliki tekst o „narodnom heroju“? Pa vi niste normalni. Udarite reklamu SNS na naslovnoj strani Danasa sledeći put.

  7. Treba nama jedan Drasko Stanivukovic pa da vidite kako se stvari u Srbiji menjaju na bolje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.