Vučić "odvratnoj" medijskoj kući: Vi volite decu, a ja ne? 1Foto: printscreen / Prva TV

Nakon priče o opoziciji, prugama, i penzijama, Vučić se u intervjuu na TV Prva osvrnuo na medicinsku opremu najavljujući mamografe. Najavio je prvi u Vranju, i opšte oduševljenje zbog toga.

– Sramota je kako svaki dan lažu da nećemo da lečimo decu, rekao je, konstatujući da je za sve u državi on kriv, pa i kad neko promaši go ili koš.

Prozvao je „odvratnu“ medijsku kuću, ne precizirajuči o kojoj je reč, i dodajući da on leči decu, navodeći ime pacijentkinje kojoj će država pomoći.

– Vi volite decu, a ja ne volim? Jel ste to sami smislili, ili vam neko rekao? – pitao je Vučić imaginarnog sagovornika, nedovezujući se sa pričom o kupovini zlata i deviznim rezervema.

Benzina imamo za 66 dana, a gasa koliko hoćete, poručio je, dodajuči da smo se ozbiljno snabdeli za zimu.

Rekao je da se opozicija nije ponudila da izgradi škole, bolnice i pruge. Ponosan je što ima samo „srpsku stolicu“ dok opozicija ima tuđe stolice.

Dodao je da su oni (SNS) najzaslužniji za izgradnju hrama Svetog Sava, i da ga baš briga šta će stranci da mu kažu.

Naveo je da su mu deca velika i uspešna, da Vukan ima šest godina i da je bistar, pitajući šta da očekuje i šta da želi više. Deca su mu velika, konstatovao je, i da sad brine samo o građanima Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari