Televizija Pink falsifikovala veštačkom inteligencijom glas Aleksandra Vučića 1Printskrin TV Pink

Televizija Pink objavila je video prilog sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučiće u kojem mu je pridodat falsifikovan glas napravljem uz pomoć veštačke inteligincije i uz poruku Željka Mitrovića da vlasnik ove medijske kuće govori „samo istinu“.

Voditeljka programa je najavila prilog navodeći da se „u novom satirično zabavnom formatu Mitrovića ‘Čoveče ne ljuti se’ našao i predsednik Srbije“ i citirala Mitrovićevu poruku sa istagram naloga.

„Nekako svi sad brane opoziciju od mene, kao da sam ja najgori, pa nisam ja prvi počeo. Prvo REM i prepoštena i presveta Olja zvana Zekić, a sad i predsednik lično“, napisao je Mitrović.

Dodao je: „napominjem po stoti put, ovo je samo satira generisana veštačkom inteligencijom koju sam stvorio i ništa van toga, i nemam nameru da bilo koga uvredim ili ponizim, jednom rečju ja govorim istinu i samo istinu i ništa osim istine“.

U video prilogu „Vučić“ podsmešljivo govori o opoziciji i navodi da je „rekao Žeksu da ne sme da se to radi sa opozicijom, jer njemu pripada politički sukob sa ovim stručnjacima iz opozicije“.

„A Žeks, nek se bavi ‘Elitom’ ili neka napravi satiru sa mnom ako ima petlju i ako je toliko hrabar za onaj njegov format ‘Čoveče ne ljuti se'“, rekao je „falsifikovani“ Vučić.

Predsednik Srbije Vučić je nedavo osudio emitovanje priloga sa liderima opozicije na Pinku, kojima je pridodat isfabrikovani glas, nakon čega se oglasio i REM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari