Vujatović nakon što je snimio Vulina: Zabrinut sam za svoju bezbednost

Nakon što je Beograđanin objavio snimak ministra policije Aleksandra Vulina kako izlazi iz frizerskog salona bez maske

Ostavite komentar


  1. E moja policijo, pa zar opet tobom manipulišu?! Pa zar ti devedesete nisu bile za nauk?! Protect and serve! Znate li vi šta to znači?

    1. Ma samo ih gledamo…!! Bese parola organizacije Otpor…U to vreme Ivicu Dacica , su na sisanje , pratila 2 sluzbena vozila , marke Audi…Pa i narod ima oci sokolove- ne brinite…

  2. Вулин штићена личност!? И то си дочекала, јадна моја, Србијо!

  3. Koliko ce jos vremena potrajati,da shvatimo u zemlji DIKTATURE i otvore
    ne represije.Kad to shvatimo,nazalost bice kasno.Nemacka je najbolji pri
    mer.Mislim na Nemacku pod vladavinom Nacional socijalista.

  4. Udarila brate ova policija na mafiju maljevima pa prosto razbija. A na celu Vucic i Vulin. Udriii !

  5. Sta smo Bogu zgresili pa da nam tetkin bude ministar. Covek je u opasnosti zbog nekog ko bi trebao da sedi negde u cosku. Nemogu i necu da prihvatim takve u vlasti. Borisave Tadicu vasa ondasnja neiznudjena ( teniski izraz) greska nas je dovela u ovakav polozaj.

  6. Ne boj se, toliko si nebitan, da nisi ni svestan. O takve beskicmenjake niko nece da prlja ruke.

  7. Da je Vulin osoba sa posebnim potrebama to je odvno belodano. Niam znao da je i „sticena licnost“ Za tako nesto je potrebno da neko bude licnost da bi imalo sta da se stiti.

  8. Slažem se da živimo u zemlji ….Ali u kojoj zemlji smeju tajno da se slikaju ministri, pa koliko nas je imalo priliku isto to da uradi pa iako je uradilo nije javno objavljivalo po društvenim mrežama.Na žalost u Beogradu žive iz svih delova bivše Jugoslavije, na čudne načine su dospeli na Vračar, bahatim i bezobraznim ponašanjem uteruju strah drugim ljudima, izigravaju nevinašca, a povezani su sa mnogim sumnjivim ljudima.Pa i Arkan je imao nevinu facu, facu dobrice i bebe.Građanin

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.