Vukčević o pisanju da je izbačen iz bolničke sobe: Najgnusnije laži 1Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Vladimir Vukčević, nekadašnji tužilac za ratne zločine, demantuje za Danas pisanje tabloida Objektiv da su ga pacijenti na kardiohirurgiji izbacili iz bolničke sobe jer je “prodao Srbe”.

Tabloid Objektiv je na naslovoj strani današnjeg broja kao glavni tekst stavio “Drama na kardiohorurgiji – tužilac u samici – Vladimira Vukčevića cimeri isterali iz sobe”, navodeći da su pacijenti koji su s njim bili u sobi govorili da ga je bog kaznio jer je prodao Srbe u Hagu, da je strani plaćenik, kao i da su pacijenti iz Republike Srpske posebno bili gnevni na njega.

Vukčević ističe za Danas da je Objektiv objavio “najgnusnije laži” i da su “gori” od Dragana J. Vučićevića, vlasnika tabloida Informer.

Vukčević o pisanju da je izbačen iz bolničke sobe: Najgnusnije laži 2

Bivši tužilac za ratne zločine objasnio je za naš list da se ništa od toga nije desilo i da je on bio na redovnoj kontroli.

Vladimir Vukčević je poslednjih godina na meti napada i vlasti i njihovih saboraca.

On je nedavno izneo niz optužbi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog režima, od kontaminiranja predmeta za ratne zločine do učešća u organizovanom kriminalu.

Vukčević je u intervjuu za nedeljnik NIN rekao da je predsednik Srbije „upropastio“ dokaz protiv nekadašnjeg komandanta Armije BiH u Srebrenici Nasera Orića, koji je u Hagu bio optužen za ratne zločine nad Srbima, ali je oslobođen, ukazujući da je Aleksandar Vučić javno pričao o iskazu zaštićenog svedoka i tako upropastio dokaz.

Vukčević je, između ostalog, rekao i da je vlast izabrala aktuelnu tužiteljku za ratne zločine Snežanu Stanojković, odnosno da su je doveli Milovan Drecun, Veljko Odalović i njima slični da ništa ne radi.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.