Vuletić: Vučić je večiti baksuz, ali smo uprkos njemu pobedili 1foto: Srđan Stevanović Starsport

Da predsednik Srbije Aleksandar Vučić namerava da se “okiti perjem” pobede naše reprezentacije nad fudbalerima Portugala, bilo je jasno još pred samu utakmicu kada se slikao sa našim fudbalerima poručivši im “ne brinite, i ako izgubite, kriviće mene”. Međutim, da je utakmica predstavljala borbu između SNS i ostatka Srbije, odnosno neistomišljenika vlasti, pokazalo se već na samom njenom početku.

Naime, nakon što smo promili gol od Portugala, mnogi su prokomentarisali da je to tako “kad te baksuz isprati na put”. Jedan od sličnih Tvitova na društvenim mrežama u tom trenutku podelio je i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić.

Istog trenutka, na portalu Informera osvanuo je tekst: “NIJE VAŽNO ŠTO JE PROTIV SRBIJE, SAMO DA JE PROTIV VUČIĆA! Vuletić se veselio golu Portugala SAMO DA BI UVREDIO PREDSEDNIKA! Vladimir Vuletić, bivši funkcioner Partizana, sinoć se obradovao golu koji je reperezentacija Srbije primila od Portugala u drugom minutu utakmice”, naveo je Informer.

Da Srpska napredna stranka “prisvaja” pobedu reprezentacije Srbije, kojoj smo se svi obradovali, uključujući i profesora Vuletića, potvrdio je Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS. On je jutros, gostujući na TV Pink, naveo da se “redovni pedofil a vanredni profesor” Pravnog fakulteta u Beogradu “razočarao što sinoć nije pobedio Porugal”.

Vladimir Vuletić kaže za Danas da se sa Glišićem već nalazi pred sudom za iste kvalifikacije a za Dragana Vučićevića, vlasnika Informera, koga naziva “medijskim Max Luburićem” navodi da očigledno nisu gledali istu utakmicu.

– Večiti baksuz u svim sportskim (a i političkim „zato što je pametan“) procenama, svoju standardnu meru baksuzluka je izlio vec u 2. minutu utakmice, kada je Portugal, ni kriv ni dužan, našom greškom, poveo. Ne postoji baksuzniji momenat od gola zaostatka na samom početku niti težeg preokreta iz baksuznog hendikepa u utakmici koju morate da pobedite – ističe Vuletić.

On dodaje da su igrači, uprskos čak i do sada često rezultatski fatalnom baksuzluku (kad god i gde god se pojavi na nekom našem sportskom borilištu) “pravnog pedofila nedostojnog predsednika Srbije”, ipak trijumfovali.

– Vučićev udeo je Gudeljova greška i baksuzni gol u 2. minutu utakmice, preokret je ipak samo delo selektora i tima, a golovi samo Tadićev i Mitrovićev. To im ne može oduzeti – naglašava naš sagovornik.

Osvrćući se na Glišićevu izjavu, Vuletić podseća da im je, po njegovoj tužbi, već zakazano ročiste u januaru sledeće godine. Premijera izjave o “redovnom pedofilu” je kako kaže, bila još u maju, kada ga je Glišić pored toga nazvao i ljudožderom, zbog čega će morati da odgovara pred sudom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari