Vulin: Do kraja godine veće plate vojsci, sektoru bezbednosti

Ostavite komentar


  1. da li se ovom obecanju trebaju radovati i portiri kao i vojno-bezbednosno obuceni gradjani iz doba JNA…???Penzionisane strukture MUPa koje drze monopol u ovom domenu,nece dobiti beneficije,jer su vec preterano benefitirani na ustrb gradjana…???

  2. Logično… Ako ćeš već praviti diktaturu, treba ti pretorijanska garda. Daj vojsci beneficije koje drugi nemaju i eto te na dobrom putu.

  3. Ako pojasniš šta si mislio gosn agronome možda i glasam.za tvoj komentar….ali mi se čini da ni sam nisi siguran šta si hteo da kažeš….

    Ako ministar ispuni obećanje onda SVAKA ČAST!!!!!

  4. Bolje bi bio savetovan ministar Vulin da se pozabavi organizacijom VS jer nema kadrova pa se pojavljuju ponovo glasine o uvodenju obaveznog vojnog roka cime bismo samo nazadovali. Dalje, ne znam kakve veze ima drzavna bezbednost sa VS? I konacno, povecavati plate cinovnicima je protivzakonito – trebalo bi da to zna jer je bio posle Brnabiceve i sam ministar rada ali izgleda nista nije naucio!

  5. Koji crni "Vrhovni Komandant"? Tako nesto vise ne postoji (pogotovo ne u Ustavu Srbije). Poslednji VK bio je Tito. Ovaj novi je samo egomanijak i nista vise. A Vulin… Vulin je samo jedna prolazna slihtara koja ce da napravi stetu stagod da radi.

  6. Pa kad je vrhovni to naredio onda ce i biti. Paralelno sa dolaskom migova koji samo sto nisu.Paralelno sa otvaranjem novih poglavlja.Paralelno sa novim rekordom nase ekonomije.Paralelno sa postavljanjem slika vrhovnog i jedinog vodje da mu se mogu klanjati i odati duznu zahvalnost.Amen!

  7. Joj što će sad VBA i BIA da još više udare po opoziciji i nezavisnim novinarima … veće plate – isplati se raditi … haha

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.