Vulin: Vojska u Šidu da bi zaštitila građane, ali i migrante

Ostavite komentar


  1. Odmah da dezerter izda naređe, ako neki migrant zađe u atar I tako ugrozi nacionalnu bezbednost, pucaj bez upozorenja, da vidi svet kakva smo sila. Ima nečeg dobrog, ovaj rat vojska neće izgubiti, valjda

  2. Ako je to što kaže tetkina vojničina tačno (a nije), zašto Vojska ne obezbeđuje sve prihvatne centre u Srbiji. Kako reče Vulinov “vrhovni komandant“, na osnovu “procene bezbednjaka i zahteva građana“ doneo je odluku o upućivanju Vojske! To nije pravni osnov za angažovanje Vojske! Gde je tu MUP koji je nosilac zadatka i kojem Vojska treba da pruži podršku? Nešto tu ne štima! Izgleda još jedna (zlo)upotreba Vojske u predizborne svrhe.

  3. Voline nemoj da se..s.
    Vojska je opet na ulici jer se falsifikat Hitlera i vi ostala bagra bojite gubljenja izbora pa vam je ovo ponovo proba dizanja vojske radi izvođenja državnog udara.
    To su fašistički metodi to je bolja Srbija pod čizmom vojske. O takvoj državi govori Vucic i vi ostala bagra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.