Žarko Jokanović: Nenad Nenadović nije bio vakcinisan 1

Povodom vesti o smrti glumca Nenada Nenadovića i dezinformacija o njegovoj vakciniaciji koje su se na društvenim mrežama pojavile, oglasio se i pisac i scenarista Žarko Jokanović putem svog Fejsbuk profila, a za dnevni list Danas dodaje da je „trenutno izvan sebe“.

Ubrzo nakon što se informacija o smrti glumca Nenada Nenadovića pojavila u medijima, na društvenim mrežama su se našli brojni komentari, među kojima se istaklo i pitanje da li je Nenadović preminuo od „komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak“, a na koje je odgovorio i Žarko Jokanović.

„Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i na žalost – nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo“, odgovorio je Jokanović na jedan komentar, a isto potvrdio u kratkom razgovoru za list Danas.

Žarko Jokanović: Nenad Nenadović nije bio vakcinisan 2
Foto: Printscreen/Facebook

Jokanović je u svom obraćanju na ovoj društevnoj mreži istakao da je Nenadović bio „mio i drag čovek“, te da je „otišao veliki i večiti dečak glumačkog sveta“.

„Gubitak je neizmeran za njegovu porodicu, za njegove kolege, za umetnost kojom se bavio, za ekipu naše serije koja ga je obožavala. Izgubio je bitku sa koronom, a imali smo još mnogo, mnogo zajedničkih planova. Počivaj u miru vlasniče neizmerne dobrote, raskošnog talenta i najumilnijeg osmeha na svetu. Teško ćemo dalje bez tebe, predivni moj Nešo… Mnogo je veliki ovaj bol… Mnogo…“, poručio je ranije u obraćanju na Fejsbuku Jokanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari