Prva faza izgradnje kompleksa bazena između Stare i Nove Pazove okončana je, što je i bila prilika da opštinski zvaničnici posete ovaj kompleks bazena koji se gradio proteklih meseci, a u koji je pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja investirao 325 miliona dinara. Direktor Fonda Nebojša Malenković ocenjuje da su radovi izvedeni dinamikom i u okviru zacrtanih rokova preciziranih ugovorima.


Direktor Direkcije za izgradnju opštine Jovan Tišma očekuje da će prvi topli dani dogodine kada se otvore bazeni za mališane biti pravi spektakl, a za nešto starije sugrađane idealno mesto za opuštanje i odmor jer konačno Pazovčani neće morati na kupanje da idu u druge opštine. Njima su na raspolaganju tri mala bazena za decu i dva velika, uz sve propratne sadržaje. Kapacitet ovog kupališta je 1.500 mesta. Predsednik Opštine Stara Pazova Goran Jović za narednu godinu najavljuje izgradnju olimpijskog bazena i naglašava da ove velike investicije ne bi bilo da nije pomoći Fonda za kapitalna ulaganja koji je obezbedio sredstva.

Za proleće najavljuju i završetak pešačko-biciklističke staze, 300 parking mesta za bicikle kao i parkinge za automobile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari