"Zbog posla sam botovala za SNS, vređala ljude, stid me je": Ispovest Jovane Brajović za N1 1Foto: N1

Jovana Brajović iz Surdulice, kako je sama ispričala reporterki N1, bivši je član zvaničnog internet tima Srpske napredne stranke koji je lično vodio jedan državni sekretar.

Brajović je, i po aktivnostima i po broju naloga bila njihov najaktivniji član. Od njih je, kako svedoči, dobila posao, za njih je pristajala da vređa i omalovažava ne samo političke neistomišljenike, već i njihove koalicione partnere, članove Socijalističke partije Srbije. Na kraju je direktora tužila za mobing.

Verovatno i u svakoj mesnoj zajednici, a sasvim izvesno u svakoj opštini i gradu na jugu Srbije zajedničko je to da je na vlasti Srpska napredna stranka. Svuda, osim u Surdulici. Tu je SPS.

Koalicioni partneri u državi, ljuti rivali u ovom mestu. Koliko ljuti i šta je sve dozvoljeno da se preuzme vlast, kakvi su odnosi u Surdulici unutar u državi vladajuće koalicije, kakvi unutar vladajuće stranke, a kakvi funkcionera prema članovima i članicama SNS-a, govori Jovana Brajović.

„Ja sam članica Srpske napredne stranke“, navodi ona.

Iz iste stranke pominju se, ali su odbili da govore jedan uvaženi direktor EPS-a i jedan državni sekretar i funkcioner stranke koji je vodio lokalni Internet tim.

„Radila sam po uputstvima Dragana Stevanovića Bosketa“, priča za N1.

Jovana Brajović, rođena je 1985. u Surdulici. Po obrazovanju je elektrotehničar računara. Zaposlena je u „Vlasinskim hidroelektranama“ Đerdap usluge AD Kladovo. Tu je najpre od 2014. radila kao čistačica četiri godine, recepcionarka je bila tri, a trenutno je u odeljenju elektro-izvršenja. U hidroelektrani Vrla 3 u selu Masurica. Direktor ovog preduzeća, koje radi za EPS, je njen stranački kolega Boban Petrović.

„Ovo je toliko gadno, toliko je odvratno da bih preporučila svoj deci da uče školu, da ne moraju ovo da doživljavaju“, poručuje Jovana Brajović.

Celu njenu priču čitajte na N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari