Zbog radova Toplane otežan saobraćaj na više lokacija u Novom Sadu 1Photo by Dhruv Weaver on Unsplash

Zbog radova na vrelovodnim priključcima, od danas izmena režima saobraćaja važi na više lokacija u gradu, objavila je Novosadska toplana.

Zbog rekonstrukcije vrelovoda, od danas izmena režima saobraćaja na Bulevaru patrijarha Pavla, od Šarplaninske ulice, prema ulici Feješ Klare.

Zbog toga će u tom delu povremeno biti onemogućen saobraćaj, zbog pristupa građevinske mehanizacije. Takođe, u zoni radova biće onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo biciklističke i pešačke staze. Izmena će trajati do 9 juna.

Danas su počeli i radovi na izgradnji šahta u ulici Episkopa Visariona, zbog čega će privremeno biti obustavljen saobraćaj u oba smera u toj ulici, u zoni raskrsnice sa ulicom Dušana Vasiljeva. Zbog toga će Episkopa Visariona postati slepa ulica, iz smera ulice Žarka Vasiljevića prema ulici Dušana Vasiljeva.

U delu ulice Episkopa Visariona do Beogradskog keja određuje se obavezan smer desno prema ulici Dušana Vasiljeva, a iz te ulice je prema ulici Episkopa Visariona obavezan smer levo prema Beogradskom keju.

Zbog radova će biti onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo pešačke staze. Ova izmena važiće do 23. juna.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari