Zelić: U Srbiji prijavljeno 626 slučajeva neželjenih reakcija na vakcine

Iz Agencije za lekove i medicinska sredstva

Ostavite komentar


  1. Molim Vas, dajte cifre: koliko Sinofarma, Fajera, Sputnjika, AZ, pa da vidimo procente! I, naravno NIJE SVAKA VAKCINA ZA SVAKOGA.. Dajte JASNE preporuke ko sme ili ne da primi koju vakcinu… Ovako, narod bira na osnovu nicega! Kao da su vakcine stvar svidjanja! Pa ne biramo majice, kosulje, patike…. Dajte ljudi UOZBILJITE se (mada je to tesko u ovom haosu)….

  2. Moj suprug je posle AZ imao veoma burne reakcije, od uobičajene povišene temperature, glavobolje i slabosti – sve do žestoke alergijske reakcije po celom telu u vidu crvenila i nesnosnog svraba od glave do pete – tog dana je završio na infuziji sa kortikosteroidima i Synopenom (kao i duplim dozama Aeriusa narednih nedelju dana). Neželjene reakcije su prijavljene ALIMS i mejlom i putem formulara.

  3. Kada nam je umro stric koji je bio revakcinisan, nijedan medij to nije želeo da objavi. Sada se vodi postupak protiv nadležnih službi iz Batajnice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.