Žika Gojković: Kraljev čovek

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. A taman smo odahnuli od Draškovića kad nas zadesi ova nesreća…

  2. Mozda ce i dobiti tih par hiljada koji mu nedostaju…Steta da ne bude imao bar jedan ili dva mandata kad je toliki trud ulozen…

  3. On je carev covek.
    Bio I ostaje.
    Sakupljac glasova monarhista.
    Za cara.
    Golog cara.

  4. Eto konacno novo lice na politickoj sceni Srbije. Bas kako su trazile Srba Turajlic i Vesna Pesic. Lik promenio 4 stranke, a sada miloscu gospodara siri pricu o kraljevini jer kralja vec imamo 62%.

  5. Dobro je da govori Engleski, pa ce moci da se sporazumeva sa svojim kraljem…

  6. Prva digitalna valuta koju je moguće prikupljati uz pomoć vašeg telefona. Propustili ste mnoge prilike do sada, pa i onu sa bitkoinom. Ne propustite ovu.
    Potrebno je skinuti app
    Pi network
    Invitation code: stolester
    Srećno svima, napominjem sve je free

    1. A pored toga što je bio poslanik u koaliciji sa DS, pa sa LDP, pa sa SNS dva puta on je i imenovani član Upravnog odbora Mtel-a.

  7. Od SPO-a pa do kraljevskog trona su „dva putica“ a broj glasova koji su toboze „monarhisticki“ su cist folklor ili „statisticka greska“. Mislim da ste jedna neozbiljna prica kao grupacija u najneozbiljnijoj „prici“ koja se naziva Vucicevi izbori i Vuciceva „konstruktivna“ opozicija, vi mi sve vise licite i na jedno i na drugo a preovladava ovo drugo „Vuciceva iskonstruisana opozicija“.

  8. Rojalista model -Marjan R. …?? A koju dinastiju zeli da ponovo utemelji…? Karadjordjevice , Obrenovice ili Nemanjice…?? Ili novokomponovanu dinastiju Djokovic…

  9. Za vreme Kraljevine Srbije bilo je nekoliko „bisera“. Zene su bile bez PRAVA GLASA, sirotinja je radila kod gazdi ceo dan za 2 kg brasna, popovi su se borili protiv Vukovog narodnog pisanja recima „sta ce govedarima pismenost“, popovi su se sluzili jezikom koga narod ne razume, popovi su sebe nazivali PASTIRIMA, zeleznica je pocela posle nekih Africkih drzava, itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.