Žika Šarenica prelazi na TV Pink

Ostavite komentar


  1. Чему вест о овом удбашком слуђивачу народа?

  2. „Žikina šarenica“,to je najveća budalaština koju je RTS sebi priuštio za naše pare.Da je gospodin Nikolić svojim parama producirao ovu emisiju,nebih ništa imao protiv da nosi naziv „Žikina“.Na kraju bilo kako bilo najvažnije je da neću morati da ga gledam na RTS-u i bude mi zlo za moje pare.

  3. Zika je u ozbiljnim godinama i demencija je vec pocela da mu kuca na vrata ali to ocigledno ne smeta Mitrovicu da ga angazuje jer njemu takvi i odgovaraju.Sto se tice Mitrovica i njegovog TV Pinka bilo bi najpametnije da se isti okrene samo muzici jer su njegova otvorena pisma pokazala da nista drugo osim muzike nije za njega i njegov Pink.

  4. List Danas polako ali sigurno pocinje da lici na Informer bar po tome sto samo objavljuje one komentare koji se njima svidjaju.

  5. Tamo mu je i mesto, oduvek bilo Zika Seljak na seljacku ruzicastu lazoviziju. Uklapa se 100% a plus ekstra lova uz penziju ma ko lusa, carapan je to.

  6. Pa neslazem se uopste.zika je super.i nije mu trebalo da ide na ovu rijiti tv .dosta je pao i izgubio nije on taj nivo.trebao je da ostane na rts-u.inace rts je najboji javni servis.a zika izgubio gedanost na novu roze tv.pozz i pored para je trebo da ostane na javom servisu.pozz

  7. Ovim putem zelela bih da kazem da mi je jako zao da g-in Nikolic, koji je, u mojoj optici, jedan jako sposoban novinar, iskusan, sa puno expertize presao na jednu neverovatno losu medijsku kucu! Ova tv je izvor mrznje i netolerantnosti prem svima onima koji ne misle kao vladajuca stranka. Prema svima onima koji su druge nacionalnosti..
    Jako mi je zao da jedna osoba kao sto je taj Mitrovic ima toliko novca da moze da „kupi““ovakve sposobne profesionalce.!
    Preostaje mi samo nada da ce g-in Nikolic shvatiti da novac nije jedina vrednost koji coveka cini sretnim! .Jer sloboda,,narocito sloboda misljenja je najveca ljudska vrednost.
    Pozdrav,
    Elly

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.