Zloupotrebe službenih vozila u Lučanima (ni)je bilo?

Tužilaštvo u Novom Sadu još obrađuje krivične prijave CRTE za zloupotrebu službenih automobila tokom izbora u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Izbori u Lucanima su ilustracija „moiblizacije“ unutar vladajuce stranke. Problem je sto izuzev CRTE, niko iz nevladinog sektora i opozicije nije podneo pirjave, kako bi se sastavio ceo mozaik. A njega cine „momci“ sa KiM u dzipovima bez tablica, cije prisustvo je potvrdio sam ministar Stefanoic, koji je priznao da je bio „samo jedan takav dzip“ parkiran u dvoristu lokalnog MUP-a, ali i pismo zene kod koje su doticni ibli smesteni, a za sta nije dobila novac od lokalnog sefa SNS-a. Sta se desavalo u javnim preduzecima uoci izbora, da li je zaposlenima sugerisano kako da glasaju, a videli smo da su imali znacajnu „ispomoc“ iz JP iz cele Srbije. Sa kakvim zadatkom je bila sekretarka MUP-a, kao i zbog cega je tog dana ministar Stefanovic ponudio ostavku? Dakle, ima puno materijala za sastavljanje mozaika i onda sa tim treba upoznati i domacu i medjunarodnu javnost. U takvin uslovima su posteni izbori nemoguci, a oni koji su ih tako organizovali bi barem trebali da imaju prijave protiv sebe. Ovako, sve se svelo, na zloupotrebu sluzbenih vozila, kao da su ih radnici koristili da njima povezu decu u skolu. Nevladine organizacije i opozicija bi trebalo da insistiraju na svim ovim detaljima, a ne da gundjaju i zamlacuju se uzaludnim okruglim stolovima!

  2. Pa naravno da niko neće odgovarati.Da nije tragično,bilo bi smešno.
    Ali polako.Sva su carstva pre ili kasnije propala.Doći kraj i ovim bolesnicima!!

    1. Nazalost, sa ovako anesteziranom javnoscu, zastrasenim nevladinim sektorom i opozicionim strankama koje se vise svadjaju medjuosbno, umesto da kritikuju vlast, „SNS carstvo“ moze da potraje jos nekoliko decenija. Taman toliko da isele i poumru oni kojima se vladajuci ne svidjaju, a posle toga mogu da proglase i pravo carstvo, bez znaka navoda!

  3. Samo oni sa koeficijentom inteligencije ispod 50 mogu progutati da nije bilo zloupotrebe. Odmah objaviti ime sudije koji je presudio u slučaju Šida.

    1. Tuzilastvo je odbacilo prijavu za Sid. U tekstu imate ime nadleznog tuzioca!

  4. Pa zar nije jasno da ove bahate bitange sve nas vuku za nos. Svi znaju sta je u pitanju, ali se po Psiho preporuci „malo prave blesavi“. Ovo je i test novog SNS slogana:“ Moze nam se“.

  5. Beli medvedi! Kao da im celokupna javnost gleda kroz prste ili niko nema petlju da traži objašnjenje!

  6. Traži im odgovornost, bar onih 1000 pametnijih u Srbiji a onih 5.000.000 glupih i nepismenih ćute da ne bi Nazadovali u našem Napretku.

  7. Sva ova vozila su dva meseca pred izbore bila parkirana ispred Hotela Vestern Stajl u Ivanjici, najvise pancevackih registarskih tablica je bilo! Tu je bilo botovsko gnezdo odakle su sprovodjene akcije deljenja kucnih potrepstina i cepanja drva po seoskim domacinstvima u Dragacevu! Tuzilastvo vrlo lako moze da proveri spisak gostiju i nacin placanja usluga boravka ako ga je uopste i bilo! Na celu hotela cija prodaja je nedavno propala pod cudnim okolnostima je SNS kadar potekao sa margine ovoga drustva!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.