Brat Dritana Abazovića već godinama suvlasnik bolnice u Beogradu

Bez potvrde poslovne povezanosti DŽihana Abazovića sa partnerkom premijerke Ane Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim

Ostavite komentar


  1. Marera koja je kupila BIGZ, Beograđanku, kompleks objekata bivša RK prekoputa ZOO i mnoge druge zgrade u centru grada, nije ruska firma i direktno je povezana sa Sinišom Malim !

  2. Već po stranim imenima lanca kompanija i bolnica koje su povezane vidi se da je sve čist posao, pogotovu što se pominje i mali ministar, a nema reči o 24 stana.

  3. Samo pratite trag novca i saznacete zasto je iz BG vođena kampanja protiv Krivokapića i ko čuva Mila da ne potone.

  4. А где је брат ане брнабић што му даде три милиона евра из касе србије и остала браћа и сестре?

  5. Zasto Abazovic nije otvorio kliniku u Crnooj Gori, sta ce u Beogradu…?

  6. Sada je jasno i ko stoji iza litija i laznog pucha u CG. Nisu mogli dugo da se skrivaju. Lapaj shto vishe i beeezi! Dok se Udba ovde ne rasformira jednom zauvek i ne otvore tajna dosijea svih gradjana, da postanu dostupna javnosti, mira i napretka nikada nece biti ni u Srbiji ni na Ex Yu prostorima!

  7. Lažu. Postoje papiri. Dobili su 3 sprata u BIGZu za kliniku, čoveče. A svi znamo ko je kupio zgradu BIGZa

Ostavite komentar


Ekonomija

Do kada je rok za plaćanje poreza na dohodak građana za 2023. godinu? 10

Do kada je rok za plaćanje poreza na dohodak građana za 2023. godinu?

Poreska uprava danas je objavila da će 1. aprila na osnovu raspoloživih podataka iz službenih evidencija o prihodima građana ostvarenih u prethodnoj godini, unapred popuniti poresku prijavu za utvrđivanje godišnjeg poreza na dohodak građana za 2023. godinu i postaviti je kao radnu verziju prijave na portal ePorezi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.