Broj blokiranih firmi veći za 45 odsto nego prošle godine

Ostavite komentar


  1. poslovan klima se očigledno popravila , pa je konkurencija došla do izražaja
    da li da svo ovo stavim pod znake navoda ili ne?

  2. Puko Rezim ! Ali Narod mazohisticki trpi.Poznati smo po time da volimo da budemo Mucenici…..zato se ova agonija nece okoncati uskoro….. kada gradjani private Maxohizam,taxa vlada biva sadisticka I takonu nedogled.jer mazohist trazi jos ! Sve he ovo posledica ratova I bombardovanja…….posledica he nova osobina Mazohizam na nacionalnom nivou,on I koji o neprihvataju napustaju zemlju.. Ostaju okoreli mazohisti koje Moses da bicujes I graze jos………,..zato nevredi da smenjujem Dacica Vucica Seselja…narod to zeli……nevredi mazohisti pricati da nebude bicevan. Ispadas samo lud.I ides u Ludnicu ,jer di Lud.kvaris igru sadisti I mazohisti .

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 8

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.