Da li je opravdan trošak obrade kredita od 20.000 dolara

Udruženje Efektiva objavilo ugovore sa ekstremnim primerima visokih naknada

Ostavite komentar


  1. Pojavim se ja kod banke po kredit,sve mi lepo obračunaju i kažu mi troškovi obrade kredita su vam tričavih 16.700,00 dinara. Visoki (bar rastom) službenik banke ispija kaficu dok mi prezentira sve to,na moje pitanje „kakv vasm je to trošak“ kaže: „E,pa ova moja kaf,pa vreme koje traćim sa tobom,pa vidiš sediš u toploj prostoriji,pa trošim hemijsku olovku,sve to košta“.Itekako me sve podeseti na ono hoćeš li tužbu da ti pišem običnim ili zlatnim perom.
    NBS treba ovaj problem da razreši,i naloži bankama da vrate oteto,a ne da loptu prebacuju pravosuđu.Važno je da je gospođa guvenerka skockana,da NBS troši novac na svašta nešto,a mi klijenti od nemila do nedraga.Nešto sve više razmišljam,možda smo i sami krivi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.