Deficit radne snage najveći izazov Srbije

Ostavite komentar


  1. Crni Miladine, šta buncaš, imaš li temperaturu? Mozgovi iz Srbije odlaze zato što Srbija nema zdrave institucije. Takvi kao vi zaseli na najodgovornija mesta i zapošljavaju one s kupljenim diplomama. Pametan nema šta da traži, odlazi…

  2. Jesili ti Miladine onaj nezamenljivi član Saveta guvernera, ti i Martinović? Stari izlapeli matorci, koji ni kompjuter ne znate da uključite. Al znate da petljate , folirate, znate kako ne dozvoliti pametnom da uđe u sistem i sve vas provali. Gde će vam duša.

  3. Drugovi I drugarice malocasne Serbije: Zar vam bre, nije jasno da nasa Rusija je oduvek bila resenje za nasu zlocud.
    Rusija ima dovoljno prostora za nasu Veliku Serbiju!!!

  4. Nije valjda? I- zašto Srbi neće da rade? – Vučić tvrdi da su lenji i nezahvalni a na njegovu naredbu su im podigli najnižu zaradu po radnom satu na neverovatnih skoro 1,50 evra, Sram da bude te lenčuge jer preko Vučićevog „hleba“ traže „pogaču“ u Nemačkoj vrednu najmanje 2000 € mesečno! Ali, doskočiće im Vučić, dovešće on onih 200.000 tražilaca azila koje Austrija odbija u Srbiju. Strani mediji tvrde da su ugovori od činovnika obe vlade već odavno potpisani- čeka se samo njihov dolazak. I tako, mic po mic, doćiće ih možda i više. Jer Vučić zna kojim su patnjama izloženi ti jadnici. Ali on ne želi da zna koliko se Srba itekako pati pa i pod stare dane beže u svet!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.