Devizne rezerve NBS porasle zbog većeg zaduživanja države

Vlast pred izbore ne propušta da istakne rezultate čak ni kada nisu za hvalisanje

Ostavite komentar


  1. …a kad se od toga odbije 15 milijardi koje su nas nazadnjaci zaduzili u zadnjih 7-8 godina, onda dobijemi i pravu sliku, zar ne?
    Do nazadnjaka smo mozda i imali pokrivenost duga rezervama, ali od sada ce nazadnjaci morati da jos vise falsifikuju svoje podatke, kako bi nastavili da sve probleme resavaju dodatnim zaduzivanjima i predstavljaju to kao svoje ekonomske uspehe.
    Pa kad puknemo k’o Grcka…

  2. Kreditne obaveze i za nas i „za našu decu“. Verovatno i za naše unuke. Stabilan kurs na veštački način. Lepo je kad staviš pare od kredita u džep i kupiš nov krevet, zavese, okrečiš plafon, ali kad krene da ti se obustavlja 1/3 plate, onda više nije tako lepo.

  3. Sa čim se to oni hvale!? Zašto ne objave šta znači taj rejting bb+!? Biće da je to rejting za visokog rizika za iole ozbiljnije investiranje zdravog nerizičnog kapitala i investicija u srpsku privredu! Bar toliko znamo, nemaj da nas lažu SNS-ovci!

  4. Tipican primer akruelne vlasti kojoj pripada i NBS! Ni jedan nedostatak koji su ocigledni i neosporni nego samo povrsinska brzopleta slika deviznih rez!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.