Đorđević: Dobit Pošte za prvih sedam meseci dve milijarde dinara, nemamo nikakvih dugovanja 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević objavio je danas da je neto dobit tog javnog preduzeća u prvih sedam meseci ove godine, dve milijarde dinara.

U autorskom tekstu, u kom je kao član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) podržao politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Đorđević je naveo da Pošta Srbije ima „oročenih 12 miliona evra i 17 miliona dolara u različitim bankama“.

„Dug prema nama je tri milijarde dinara dok nasuprot tome, Pošta Srbije nema dugovanja ni prema kome a sve svoje dospele finansijske obaveze plaća uredno i na vreme pri čemu krajem godine dolazi na fakturisanje dodatnih 10 miliona evra“, naveo je Đorđević.

Dodao je da je „ponosan“ na rezultate Pošte Srbije, posebno po pitanju „velikog poboljšanja radno-pravnog i socijalnog statusa svih radnika i uslova u kojima vredno i odgovorno rade“.

„Mnogo toga što sam primenio u svom radu i što je doprinelo ovim rezultatima naučio sam upravo od predsednika Vučića i slušajući njegova uputstva i savete – uključujući i onaj najvažniji: Nikada nije dovoljno dobro, da ne bi moglo da bude još bolje i uspešnije, i ništa nije važnije od uspeha naše Srbije i za to vredi žrtvovati svu svoju snagu, sve svoje vreme i lične potrebe“, naveo je Đorđević u autorskom tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari