Đukanović otkazao ugovor sa bolnicom posle pisanja Danasa 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Nakon pisanja Danasa o ugovoru o zastupanju koji je u februaru ove godine advokat Vladimir Đukanović, narodni poslanik vladajućeg SNS-a, zaključio sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju “Gamzigrad”, Đukanović je na Tviteru saopštio da je raskinuo taj ugovor.

“Pošto vidim da je mnogima zasmetalo to što imam najregularniji ugovor koji ima gotovo svaki advokat u državi i na koji plaćam uredno porez, ali je strašan problem što je to državna institucija, odmah sve da vas obavestim da sam od danas prekinuo taj ugovor”, tvitnuo je Đukanović.

Dalje u seriji tvitova narodni poslanik Đukanović nazvao je novinare Danasa “licemernim lažnim novinarima” koji “ne žele da istraže koliko kolega advokata koji su tvrda opozicija ima ugovora sa državnim i javnim preduzećima”.

Na kraju niza poručio je da “nema nameru da dinar iz bilo kakvog državnog budžeta uzmem, to valjda pripada samo privilegovanoj kasti koja pljuje vlast, ali od vlasti žive”.

Da podsetimo, u februaru je Gamzigradska banka zaključila ugovor o zastupanju sa advokatskom kancelarijom Vladimir Đukanović za koje joj plaća 90.000 dinara mesečno bez PDV-a.

Advokat ima zadatak da zastupa bolnicu u sudskim sporovima, na arbitražama, da daje pravne savete i pomaže u pravnim poslovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari