Do Valjeva, Užica i Vršca jeftinije i brže vozom nego autobusom

Mladi ljudi sve češći putnici u vozu

Ostavite komentar


  1. Ali je zato prakručno nemoguće stići vozom od Beograda do Pančeva vozom, jer je nakon rekknstrukcije pruge broj polazaka vozova -smanjen.

  2. Pa dajte informisite javnost koja je to „veca brzina od autobusa“ Kako je samo to moglo da izostane ?

  3. Molim ljude iz Srbija Voza da učine bar jedan polazak „direktan“ tj sa presedanjem u Lapovu iz Kragujevca a da se u Lapovu ne čeka voz iz Niša više od sat ili dva vremena, kako je sada!

    To se naj jednostavnije može uraditi tako što će sadašnji polazak iz Kraljeva za Lapovo broj 3180 (podatak sa sajta SrbijaVoz-a) pomeriti za otprilike 20 minuta ranije, kako bi isti stigao za toliko ranije u Lapovo i tačno se susreo sa vozom koji putuje iz Niša za Beograd, a u Lapovu je u 09.07, broj voza 790.

    Time se dobija jedna lepa „veza“ iz Kragujevca pre svega, a za one koji ne žure može da bude isto i iz Kraljeva.

    Inače, u suprotnom smeru, postoji takva „veza“ koju koristim, a to je polazak u 17.30 iz Beograda do Lapova, i u 19.35 Lapovo – Kragujevac. To je odlična veza, pa sa ovom prvom koju sam Vam predložio dobijamo mogućnost i kupovinu povratne karte.

    Šteta velika, što u poslednjoj rekonstrukciji pruge, Lapovo-Kragujevac, ista nije elektrificirana, jer da jeste, mogao bi na toj relaciji tri puta dnevno da saobraća brz elektromotoni voz, poput ovog koji putuje iz Beograda za Užice i Valjevo!

    Sa tri polaska iz Kragujevca i tri povratna iz Beograda, garantujrem da bi imali dosta putnika i da bi to bila jedna od „jačih“ relacijia na kojoj ima putnika!

    Srdačan pozdrav Vama i svim čitaocima „Danas“-a.

  4. Vozom putujem u Uzice,Čačak,Kraljevo,Paracin,Cupriju,Kragujevac,Vršac,Pančevo…Zadovoljna sam.Vozovi polaze tačno u minut i na odredište stizu tačno u minut.Osoblje je korektno i s poštovanjem i predusretljivošcu se ophode prema putnicima.Cena karte je pristupačna i pogodna za pen
    zionere,a takođe i ostale putnike.

  5. Od Maribora do Ljubljane 140km. Cena karte vozom 4,3eura oko 500 din. a duplo duže nego od Beograda do Valjeva

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.