Dug zaustavio vozove ka Rumuniji

Rumunske železnice suspendovale saobraćaj na pruzi Temišvar –Vršac

Ostavite komentar


  1. Hotel Villa breg sa 5 zvezdica se isto zatvara, pored pruge. Pitajte Milana Popovica vlasnika hotela ko je hteo da ga reketira i zasto zatvara hotel villa breg.

  2. Zalosna situacija da se sada ne oglasava toliko uvek prisutna u medijima resorna ministarka Mihajlovic. Cim ima ovoliko tajni zna se da Srbi duguju a ne placaju. Prvo je ukinut direktan nocni brzi Beograd-Bukurest koji je vozio od II sv.rata pa je veza rasparcana na Beograd Dunav-Vrsac nasim ruskim motornim vozovima pa dalje do Temisvara rumunskim i tek onda brzim za Bukurest, sto je, priznacete, veliki korak nazad zbog 2 presedanja. Sada ni toga vise nema. Ko poslednji izade iz radnje Srbija neka ugasi svetlo. Trenutno elektromotroni voz Presevo-Nis nedavno "rekonstruisanom" prugom, gde svakako nije mogla da se izbegne sveprisutna ministarka, kasni 2 h a potrebno mu je 2 h a zasto i toliko kad je pruga navodno sada osposobljena za 120 km/h. Puna usta lazi kod nas!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.