er srbijafoto BETAPHOTO/SASA ĐORĐEVIĆ (arhiva)

Povodom napisa u pojedinim medijima u kojima se spekuliše u vezi sa navodnim cenama karata na letovima Er Srbije između Beograda i Tel Aviva, želimo najoštrije da demantujemo sve takve tvrdnje, piše u saopštenju Er Srbije.

„Nije prvi put da se u pojedinim medijima pojave insinuacije i potpune neistine u vezi sa cenama karata, u situacijama kada Er Srbija leti u posebnim okolnostima i pomaže građanima Republike Srbije i drugih zemalja da što lakše i brže stignu do željene destinacije“, kažu iz avio-kompanije.

https://www.danas.rs/svet/izrael-palestina-hamas-rat-sedmi-dan-rata/

Oni dodaju da je, na samom početku aktuelne bezbednosne krize u Izraelu, kompanija odlučila da neće menjati cene karata u odnosu na prethodni period, da ne bi dodatno komplikovala već složene okolnosti u toj zemlji.

„S tim u vezi, najniža cena karte na letovima iz Tel Aviva za Beograd u narednom periodu je 167 evra po smeru. U periodu od 9. do 12. oktobra većina putnika je svoju kartu platila 285 evra po smeru, sa svim uključenim taksama. Prvi let Er Srbije iz Tel Aviva na kojem ima slobodnih mesta je 19. oktobra i za njega se mogu kupiti karte u ekonomskoj klasi po ceni počev od 252 evra po smeru, sa svim uključenim taksama“, ističe Er Srbija.

Kako dodaju, s obzirom na situaciju, dolazi i do povremenih otkazivanja od strane putnika, pa se pojedina sedišta ubrzo potom mogu naći u prodaji.

Stoga, Er Srbija savetuje putnicima koji žele da kupe karte na toj liniji da svakodnevno prate dostupnost avio-karata na željenim letovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari