er srbijaFoto: FoNet/Er Srbija

Nekoliko današnjih letova avio-kompanije „Er Srbija“ (Air Serbia) koji su bili planirani tokom popodneva kasnili su dva i više časova usled manjka zaposlenih na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, saopštila je večeras ta avio-kompanija.

Letovi su kasnili usled, kako su naveli u saopštenju, manjka zaposlenih beogradskog aerodroma na poslovima utovara prtljaga, kao i nedovoljnog broja specijalnih vozila za vuču aviona po aerodromskoj platformi.

„Zbog nastalih odstupanja od planiranog reda letenja, moguća su dalja fazna kašnjenja tokom večeri i dodatni uticaj na redovnost saobraćaja srpske nacionalne avio-kompanije“, dodaje se u saopštenju.

Naveli su da nadležne službe „Er Srbije“ preduzimaju „sve što je u njihovoj moći“ da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja.

Za više informacija, kako su dodali, putnici se mogu obratiti kontakt centru „Er Srbije“ na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, ili putem sajta i društvenih mreža te avio-kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari