Er Srbija od danas leti direktno između Beograda i Mostara, letovi tri puta nedeljeno 1Foto: Beta/SAŠA ĐORĐEVIĆ/MO

Er Srbija je današnjim letom „JU634“ uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno i to svakog ponedeljka, petka i nedelje, saopštila je danas Er Srbija.

Let traje oko 50 minuta, dodali su oni.

„Verujemo da će direktna avio-linija doprineti snažnijem i efikasnijem umrežavanju zemalja u regionu, kao i većim mogućnostima za putovanja ka zapadnoj i severnoj Evropi. Očekujemo veliko interesovanje putnika, naročito onih koji žele da putuju između Mostara i Evrope ili Severne Amerike, preko Beograda, glavnog čvorišta nacionalne kompanije Srbije“,  izjavio je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

Ovo je posebna pogodnost za građane iz Mostara, koji sada preko Beograda avionima Er Srbije mogu brzo i udobno stići do Pariza, Dizeldorfa, Ciriha, Amsterdama, Osla, Barselone, Kopenhagena, Larnake, Stokholma, Praga, Milana, Rima, Frankfurta, Istanbula, Venecije, Bolonje, Bukurešta, Krakova, Beča, Budimpešte, Hanovera, Štutgarta, Hamburga, Nirnberga, Brisela, Liona i mnogih drugih gradova, naveli su iz Er Srbije.

Tokom letnje sezone, Er Srbija će saobraćati između Beograda i čak 16 gradova bivše Jugoslavije, dodali su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari