Evo kako da pokrenete sopstveni biznis uz Urban Pizza franšizu 1Foto: Promo/urbanpizza.rs

Pokretanje sopstvenog biznisa u današnje vreme nije jednostavno, te prilikom odabira delatnosti treba biti obazriv.

Kako pokretanje poslovanja zahteva ulaganje novca, ali i dosta truda, faktor rizika treba svesti na minimum.

A koji su to biznisi sa najmanje rizika?

Zbog brojnih pogodnosti koje već na početku donose, franšize su oduvek važile za jedne od najsigurnijih ulaganja, a stope uspeha su drastično veće nego kod pokretanja biznisa od nule.

Kako na našem tržištu u gastronomiji franšize nisu dominantan način poslovanja, Urban Pizza franšiza je idealna prilika za sve one koji žele da uvedu nešto sasvim novo u svoj grad.

Koliko novca vam je potrebno za pokretanje biznisa?

Ono što sve investitore interesuje prilikom odabira biznisa u koji će uložiti svoj novac je koliko vam je zapravo novca potrebno, pa je to pitanje na koje ćemo prvo odgovoriti!

I ovde mislimo na sve troškove, pa i one skrivene. Dakle, ulaganje u Urban Pizza franšizu podrazumeva ulaganje u mašinu u vrednosti od 30.000 do 35.000 evra, mesečnu naknadu koja iznosi 10% prihoda, kao i 3% naknade za marketing aktivnosti.

I to je sve!

Pica automati su mašine najsavremenije tehnologije koje samostalno prave pice, pred očima vaših kupaca, što znači da nećete imati potrebe da plaćate lokal i radnu snagu, koji predstavljaju veliki deo mesečnih troškova poslovanja.

Manje rizika, više uspeha

Franšizni sistem je sistem poslovanja koji je već razrađen, tako da ulaganjem u ovaj vid poslovanja vi dobijate pravo na korišćenje imena već poznatog brenda, ali i znanje i i iskustvo koje je taj brend do sada stekao.

Pica automati su nastali u Italiji i za kratak vremenski period postali su prava atrakcija širom sveta, a sada imate priliku da baš vi budete ti koji će ovaj inovativni koncept prodaje hrane doneti u Srbiju!

Ulaganjem u franšizu vi ulažete u već postojeći biznis i samim tim ne započinjete svoje poslovanje od nule, pa je i rizik od propadanja biznisa u prvih 5 godina znatno manji nego kod pokretanja sopstvenog poslovanja.

Evo kako da pokrenete sopstveni biznis uz Urban Pizza franšizu 2
Foto: Promo/urbanpizza.rs

Rekordna brzina povrata ulaganja

Minimalno ulaganje u franšizu i niski operativni troškovi razlog su zašto se ulaganje u Urban Pizza automat za veoma kratak vremenski period po počeku poslovanja povrati.

Iako tačan period povraćaja zavisi od broja prodatih pica, računica je jasna:

Ukupan trošak za pravljenje jedne pice je 150 dinara, a cena po kojoj se ona prodaje je oko 450 dinara – što dovodi do čistog profita od 300 dinara po pici!

Prodajom 100 pica dnevno, odnosno jednim punjenjem automata namirnicama dnevno, svoju investiciju možete povratiti za svega 137 dana!

Minimalno uloženo vreme

Sve što je potrebno da uradite ukoliko se odlučite za Urban pizza automat, jeste da obezbedite idealnu lokaciju na kojoj će on biti postavljen.

To treba da bude lokacija koja je dostupna najvećem broju ljudi i gde je veliki promet na dnevnom nivou, a vending aparat možete postaviti bilo gde dokle god posedujete izvor električne enegrije.

Sve ostalo što je neophodno za uspešno poslovanje dobijate kupovinom franšize!

U okviru ovog franšiznog sistema dobijate:

  • Redovnu distribuciju svežih i najkvalitetnijih sastojaka za picu po povoljnim cenama
  • Obuku za korišćenje mašine
  • Servis na teritoriji Republike Srbije
  • Tehničku podršku u svako doba dana
  • Marketing podršku

Uz sve ovo, vaš posao je samo da preko aplikacije vršite uvid u stanje sastojaka na zalihama i po potrebi poručite nove!

A jednim punjenjem automata potrebnim sastojcima može se napraviti čak 100 pica prečnika 27 cm.

Ponudite kupcima brzu uslugu i vrhunski kvalitet

Automatom za picu svojim kupcima nudite nešto što na ovim prostorima do sada nije postojalo. Picu koja je dostupna 24 časa, 7 dana nedeljno i spremna za samo 3 minuta!

Vaši kupci imaće priliku da gledaju pravljenje svoje pice od početka do kraja – od pripreme samog testa, pa sve do pečenja.

Sastojci koji se koriste za pravljenje – originalno italijansko brašno i uvek sveži i kvalitetni domaći sastojci, čine ove pice veoma ukusnim, gotovo kao da su pravljene u restoranu!

Automat za pizzu je lak za korišćenje, pa će vaši kupci u samo nekoliko trenutaka moći da odaberu jednu od 4 vrste pice – Margaritu, Kaprićozu, Peperoni ili Prosicuitto.

Beskontaktna kupovina predstavljaće dominantan način kupovine u budućnosti, a sada je je ovaj vid kupovine moguć i za hranu, bez uticaja na njen kvalitet!

Zato, budite prvi i odlučite se za ulaganje u Urban Pizza franšizu!

Na sajtu Urban Pizza pronađite kontakt podatke i detaljnije se informišite o poslovnom paketu ove franšize!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari