Fiskalni savet o budžetu: Brojevi dobri, strukturnih reformi nema

Ostavite komentar


  1. Fiskalni savet nije u pravu po misljenju koalicije na vlasti jer po njima u Srbiji cvetaju lale i zumbuli.Volim cvece ali ne volim cinjenicu da nikada do sada moja porodica i ja nismo gore ziveli sa mojim primanjima i strasno boli cinjenica da je Srbija u mnogim oblastima na poslednjem mestu od drzava u regionu i na zalost po prosecnim platama i penzijama.

  2. Članovi Fiskalnog saveta imaju enormno velike i nezaslužene plate. Od njih, mi građani očekujemo da pokrenu ustavnu proceduru za obaranje protivustavnih akata kojima se delu penzionera konfiskuju zakonito stečene penzije da bi se povećavale penzije onima koji su zakonito stekli ispodprosečne penzije, a ne da mudruju i pomažu Vučiću u protivustavnim postupanjima. I članovi Saveta znaju da Vučić i njegova kamarila ne rade to samo zbog toga da bi podišli jednom delu penzionera i stekli njihovu naklonost, već tako postupaju i što u vladajućem estabilišmentu, počev od AV, pa na dole, nema više od 50 ljudi koji će uspeti da ostvare ni prosečnu penziju, jer su u pitanju lica koja pre poslaničkih i ministarskih mesta ništa drugo radila u životu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.