Geopolitika i korona brana za ruski gas

Da li će prve količine “plavog energenta” iz “Turskog toka” ka Srbiji poteći u januaru

Ostavite komentar


  1. Kako stoje stvari od 1. Januara Trampa ce zameniti Joe Biden tako da ovaj cevovod kroz srbiju mozda pretopiti u valjane celicne limove da se barem jedan de gubitka smanji
    naravno gubitak be ise eleminisao jedino ako se prepametni rusofilni ploticari sklone sa scene. Rusija nam moze biti partner ali nije prijatelj, ne veci nego hrvatskoj bugarskoj madjarskoj sta jos treba da dodamo.

  2. Gradnja Turskog toka je bDP-u u 2019. godina „dodao“ gotovo neverovatnih 700 miliona evra, To je izjavio direktor RZS. Sve ostalo je nepozmato – kolika je vrednost ukupnog projekta, kakva je procena isplativosti, ko je njegov vlasnik, ko se i koliko zaduzio za njegovo finansiranje i zasto je sa srpske strane forsirana gradnja, ako se znalo da Bugari nece zavrsiti svoju deonicu do juna ove godine, sada je prolongirano do kraja ove godine, a ko zna, mozda i duze. Posle smo saznali da americki senatori traze obustavljanje ovog projekta. Predlazem „Danasu“ da istrazi ovu temu,,“mirise“ na veliki skandal!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.