Godinu dana od uvođenja taksi: Ogromna finansijska šteta

Ostavite komentar


  1. Dobi debelo krme Dacic Kontra Sebastiana u punom i pozamasnom izdanju. Samo sto Mr. Koferceta to ne boli…

  2. Taksama Kosovo potvrdilo je da njoj ne treba ama bas nista od Srbije.Ove takse su isto pokazale da mozemo naneti jedni drugima ogromne stete.Razljika je u tome da Srbija trpi ekonomske,a Kosovo politicke stete.Srpski politicari morace da shvate da Kosovo nije i nikad nece biti srpska pokrajina.

    1. @Hajro

      Samo priznanje bi vam ipak trebalo od Srbije, da se legalizuje ta vasa otimacina, samo taj film gledati necete. Izvoz ic centralne Srbije na Kosovo iznosi manje od 4% ukupnog izvoza, nebitni ste i vi i vase takse. Ono sto je Srbija odavno trebala da uradi je da uvede reciprocne mere, kao i naplatu tranzita robe, automobila, aviona, ljudi, da naplacuje vodu iz Gazivoda, povuce zahtev za posebni pozivni telefonski broj… Cisto da se i Albanci bave alternativama.

  3. Takse nekome mnogo smetaju ali su bombonjere sa Kosova nepozeljne… U Srbiji velika vecina i dalje misli da je „zelmlja ravna ploca“ (metafora)…

    1. A zasto bi bombonjere iz „drzave kosova“ bile pozeljne? Protiv srpskih proizvodita vodite fasisticko-nacisticku kampanju, uveli ste obavezno isticanje zastave drzave proizvodjaca kako bi i tako diskriminisali srpske proizvode i onda imas obraza da se javljas? Srbi ne misle da je „zemlja ravna ploca“ ali ocigledno ti i tebi slicne aljbanske patriljote milsite da ce citav univerzum okrece oko vaseg pupka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.