Grad Novi Sad: Porez na imovinu neznatno povećan

Ostavite komentar


  1. Dobro je pa nisu „znatno“ povecali. Nego, neka objasne zasto novosadski radnici Telekoma Srbija idu od vrata do vrata i vrbuju gradjane da napuste SBB. Meni je neki dan dolazio izvesni Nemanja i ostavio prospekt Telekoma kao i svoj broj telefona 0646505334. Dokle misle da nas maltretiraju?

  2. Taktika porasta poreza malim koracima.
    Uvek su to „male“ korekcije tako da se narod ne pobuni.
    Tako se narod polako „kuva“ baš kao i žaba.

  3. Cena nekretnina je porasla, ali prodaja nije pa izgovor za povećanje pada u vodu. Vlast je kleptokratska, ucenjena krupnim kapitalom i štetna po kvalitet života građana Novog Sada.

  4. Koliko se ja secam, „neznatno“ su bila dva povecanja u poslednje dve godine. Koliko treba da se sabere neznatnih povecanja da bi ukupno postalo „znatno“?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.