Izjalovio se tržni centar 1

ompleks od osam objekata u Gundulićevoj ulici u Zrenjaninu, pored zgrade suda, poznat kao sedište nekadašnjeg preduzeća Trgovinsko Banat, oglašen je za prodaju.

K Reč je o zgradama koje se nalaze na odličnoj lokaciji, u samom centru grada, a koje su pre desetak godina u procesu rasprodaje nekadašnjeg trgovinskog giganta, sudskim putem prodate. Prvobitni kupac odustao je od namere da investira, pa je došlo do promene vlasnika. Iako se u javnosti spominjala mogućnost otvaranja tržnog centra, a gradske službe čak pripremale uslove za takvu vrstu investicije, do ulaganja tog tipa na kraju nije došlo.
Sadašnji vlasnik, novosadska firma Eko Lab doo kojom rukovodi direktor Zoran Matijević, odlučila je da proda plac od preko 7.000 kvadratnih metara. Tokom protekle godine pokušano je izdavanje ovih zgrada. Reč je o industrijskom kompleksu sa osam objekata niske spratnosti, na parceli površine od 7.626 kvadrata, navodi se u oglasu gde je cena izostavljena. Objekat može funkcionisati kao industrijski kompleks ili se može izvršiti komercijalna prenamena, a s obzirom na lokaciju u samom centru grada Zrenjanina, mogućnosti za to su brojne, navodi se u oglasu agencije Mat nekretnine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari