Struja noću jeftinija i do četiri puta: Od koliko sati u svakom delu Srbije počinje jeftina tarifa?

Ostavite komentar


  1. Poceli ste i Vi da edukujete gradjane Srbije kako da stede, umesto da im objasnite da shvate kako im je ispran mozak.

  2. Ovo jeste tacno ali kad je zimsko racunanje vremena. Leti jeftina struja pocinje sat kasnije od navedenih vremena u tekstu.

  3. Кад бих имао пара да ставим нову столарију и изолацију, ставио бих још одавно али немам. Пре неки месец, превоз до посла ме је коштао 360 дин. дневно а сад 500, то је 140 дин. х 22 радна дана је 3.080 динара више, односно још мало па 10% моје минималне зараде. То је само за превоз 1/3 плате, што значи да ми остане 200 евра месечно да поплаћам рачуне и поједем нешто. Како са таквим приходима да ставим нове прозоре и изолацију? О топлотним пумпама и соларној енергији могу исто тако само да маштам. Нисам ни члан странке на власти па да ми незаконито доделе неку помоћ.

  4. Nije me mrzelo da guglam
    spanske tarife tokom dana za struju
    od 00-8 i od 14-18 je jeftinija struja
    skuplja je od 8-14 i 18-24h
    osim sto spanci mogu da skuvaju rucak ne misleci o ceni struje, jeftinija tarifa traje 12 sati dnevno, dakle 4 sata duze nego ovde.

  5. Mi smo zadužili dedu da spava danju , a noću uključuje mašinu za veš i kuva ručak . Ali nekada zadrema , haos

  6. U Srbiji se vec uveliko koriste digitalna brojila sa Displejima, tako da bi bilo uputno da novinar koji je pisao o strelicama na klasicnim mehanickim brojilima za nizu i visu tarifu napise koju rec i o tome kako videti koja je trenutna tarifa na digitalnom brojilu koje se koristi sve vise i vise.

  7. Ја са породицом покушавам да штедим користећи ноћну тарифу (бојлер, кување, грејање). Међутим, јефтинија тарифа у рачуну никад не пређе 30%. Да ли је могуће да је софтвер тако подешен да не пушта преко 30%? Таква превара требало би да је немогућа, али од ових наших све је могуће.

  8. Evo da napišem isti tekst po drugi put.
    Imam elektronski strujomer već 20 godina i on je od samog početka malo kasnio sa satom. Stiglo je dotle, da mi u letnjim mesecima jeftina struja počinje u 04:00 i traje do 12:00. Iz elektrodistribucije su mi rekli, da te ne može da se popravi ( kao da treba da se popravlja, a ne da se našteluje vreme ).
    Ja sam ugradio na tablu sa osiguračima vremenski prekidač i naštelovo vreme uključivanja i isključivanja napona za bojler i veš mašinu.
    Bojler i veš mašina su prevezani, da idu preko tog vremenskog prekidača.
    Ali i dalje, moram da pratim koliko kasni strujomer i da podešavam vremena paljenja i gašenja.

  9. A šta bi pametni novinari Danas-a uradili da su na vlasti…imate li rešenje ,? Ili sam drvlje i kamenje ,?

  10. Evo vec nekoliko dana nema jeftine struje!!!Ranije se crvena lamapica palila u 22.08 sad se ne pali nikako…..

  11. Zašto je ukinuta jeftina struja vikendom? Nekada je bilo da subota i nedelja imaju po ceo dan jeftinu struju? Odluke se donose bez rasprave a to je bitno pitanje za narod.Ovi čvrsto drže svoje fotelje a ovi šetaju da se oni nekako domognu tih fotelja, a narod sve to plaća

  12. Živim u Sremu. Jevtina struja počinje u 10 h,a več u 5i 30 h isključena. Odkud to ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.