Koliki je dug Telekoma: Tepićeva kaže 1,5 milijardi evra, Lučić tvrdi da je 1,4

Ostavite komentar


  1. Nije bitan dug, bitni su prihodi i da li taj dug može da se vrati bez uticaja na normalno poslovanje.
    Pošto sam korisnik i SBB-a interesuje me koliki je njihov dug. Samo da uporedim poslovanje dve konkurentske firme.
    Znam da ne možete da objavite te podatke jer vam ne ude u prilog. To je vaše slobodno novinarstvo, varijanta „Šolakova istina“.

  2. Istina je tu, samo treba malo mozga da bi se ukapirala, a ne onanisanje na partiju kaže:

    @Gde je istina Cobane, da li ti kapiras jednu prostu stvar? A to je da je SBB privatna svojina i da nikog nije briga kako posluju. Ako posluju lose i sa dugovima ugasice se i tebe nece biti briga zbog toga. Telekom je drzavna firma, znaci firma svih gradjana ove drzave i u dobru i u zlu i mnogo je bitno da li je ona na dobitku, ili na gubitku. Kad cete to jednom u svojim pilecim mozgovima da ukapirate da postoje stvari koje nemaju uticaja na vas i postoje stvari koje itekako imaju uticaja na vas. Ono sto treba da brine gradjane Srbije (cak i vas sa pilecim mozgovima) je poslovanje Telekoma, a za SBB ima ko da brine, onaj ko je ulozio svoje pare u to, ane tvoje i moje. Ja ne znam kako da vam covek utuvi neke stvari u tte dve celije mozga koje imate. Korisnik SBB-a si ti moj q…!

  3. @Isi Pa ko ce da plati cobane nepismeni? Ma ja bi razrezao sve vama kad dodje vreme za naplatu, sve bih dugove razdelio na clanstvo SNS-a. Pa kad ste samo vi imali koristi od toga red bi bio da to i placate. Pitao bih te tad ko ce da plati. Svi placamo sve, a korist od svega samo oni koji su u sekti. E ne bi tako bilo da se ja poitam, placali bi vi ko bele lale.

Ostavite komentar


Ekonomija

Brnabić na obeležavanju "Dana devojčica u IKT sektoru": Vi ste budućnost Srbije 10

Brnabić na obeležavanju „Dana devojčica u IKT sektoru“: Vi ste budućnost Srbije

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić izjavila je danas, povodom "Dana devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija", da su devojčice budućnost Srbije, kao i da će se truditi da još više budu otvoreni za njih, njihove roditelje i mentore.U Skupštini Srbije, gde je obeležen Dan devojčica u IKT-u, Brnabić je istakla da se uvek "nanovo" zapanji koliko talenata, potencijala i kreativnosti ima u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.